search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:53
MENU CLOSE

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Ξεχάστε το άτομο που ήταν κάποτε»

31.01.2024 20:42
moore-gouilis-new

Η Ντέμι Μουρ μίλησε για την άνοια με την οποία παλεύει ο Μπρους Γουίλις και έδωσε μερικές συμβουλές στις οικογένειες όσων αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια.

Η 61χρονη ηθοποιός, συγκεκριμένα, τους προέτρεψε να «αφήσουν πίσω το άτομο που ήταν παλιά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε πέρυσι ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια, με την Ντέμι Μουρ να παραμένει κοντά του και στην νυν σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, τη Ρούμερ, την Ταλούλα και τη Σκάουτ.

Εμφανιζόμενη στην εκπομπή του Άντι Κόεν «SiriusXM Radio Andy», η Ντέμι Μουρ είπε ότι έμαθε να «δέχεται τη χαρά και την αγάπη» για το ποιος είναι τώρα ο Μπρους, αντί να θρηνεί για το πώς η κατάστασή του τον άλλαξε.

Η ηθοποιός, που μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή για να προωθήσει τον ρόλο της στο Feud: Capote Vs. The Swans, ρωτήθηκε: «Τι μήνυμα έχετε για τους ανθρώπους εκεί έξω που έχουν μέλη της οικογένειάς τους που πάσχουν από άνοια; Που ίσως τους φροντίζουν;».

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που θα μπορούσα να μοιραστώ είναι απλώς να τους συναντήσω εκεί που βρίσκονται. Όταν αφήσεις αυτό που ήταν ή ποιος νομίζεις ότι θα έπρεπε να είναι, ή ποιος θα ήθελες να είναι, τότε μπορείς πραγματικά να μείνεις στο παρόν και να πάρεις τη χαρά και την αγάπη που υπάρχει εκεί για όλα αυτά που είναι, όχι όλα αυτά που δεν είναι», απάντησε.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Φουντώνουν οι φήμες παραίτησής του – Τι αποκαλύπτει πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγόρασαν οικόπεδο στην Κρήτη

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Δεν ήταν μόνο η Έλλη Στάη, πολύς κόσμος έχει φύγει από αυτό το γραφείο κλαίγοντας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 10:49