search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:40
MENU CLOSE

Χαμός στα social media με συσκευασία γάλακτος της Δέλτα: Ακροδεξιό ομοφοβικό αμόκ για φωτογραφία πατέρα με την κόρη του

02.02.2024 16:31
gala delta xamoulis 5430 new

Η ζούγκλα του διαδικτύου μίλησε για άλλη μια φορά, με αφορμή μια συσκευασία γάλακτος και οι θεωρίες συνομωσίας φούντωσαν.

Ο λόγος για συσκευασία γάλακτος της Δέλτα, στην οποία απεικονίζεται η φωτογραφία ενός πατέρα με την κόρη του και εναντίον της οποίας ξεσηκώθηκαν ακροδεξιοί λογαριασμοί στα social media.

Οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί αντιτίθενται στη«woke κουλτούρα», με φόντο στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την ακρίβεια σε βασικά προϊόντα διατροφής, ανάμεσά τους και τα γαλακτοκομικά.

Πρώτος και καλύτερος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του: «ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΑ; Αφαίρεσε την οικογένεια η εταιρεία ΔΕΛΤΑ στη νέα της συσκευασία. Εξαφανίζουν τη μάνα από παντού!!! Γιατί;».

Φαίνεται ότι ο κ. Βελόπουλος, που είναι και εκλεγμένος στην ελληνική Βούλή,  μετά την Παναγιά – Γκέισα, τις κηραλοιφές που προστάτευαν από τον κορωνοϊό, τις επιστολές του Χριστού, αποφάσισε πως, ήρθε η ώρα να ανοίξει τα μάτι της ελληνικής κοινωνίας για την αλήθεια πίσω από τη συσκευασία.

Τα ακροξεδιά τρολ αναπαράγουν δε και μια φωτογραφία με το συγκεκριμένο είδος γάλακτος όπου στη μία εμφανίζεται ένας πατέρας, μία μητέρα και τα δύο παιδιά τους ως «προηγούμενη συσκευασία», ενώ ως «νέα συσκευασία» παρουσιάζεται η συσκευασία με τη φωτογραφία ενός πατέρα με την κόρη του.

Γελάστε ή κλάψτε ελεύθερα…

Η αλήθεια για τη «νέα» συσκευασία στο γάλα

Μόνο που προφανώς οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί, πάντα ενάντια στη «woke» κουλτούρα, λένε τη μισή αλήθεια, καθώς στην ιστοσελίδα της η Δέλτα παραθέτει και την επίμαχη συσκευασία, αλλά και τη δήθεν «προηγούμενη». Μάλιστα, για το ίδιο γάλα διαθέτει πέντε διαφορετικές συσκευασίες με ισάριθμες εικόνες.

Τι παρουσιάζει όμως η συσκευασία; Απλώς έναν πατέρα που βάζει γάλα στην κόρη του. Θα μπορούσε να είναι μονογονεϊκή οικογένεια, θα μπορούσε απλά να απεικονίζεται για τον οποιονδήποτε λόγο ο πατέρας, όχι όμως, ένας πατέρας δεν επιτρέπεται να κάνει το ανοσιούργημα να βάλει γάλα στην κόρη του.

Όμως οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί επιμένουν να συσχετίζουν τη συγκεκριμένη εικόνα με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και μιλούν για έναν γκέι πατέρα με την κόρη του. Κάνουν λόγο για «Νέα Τάξη Πραγμάτων», για «μηνύματα» που υποτίθεται θέλει να περάσει η Δέλτα και καλούν μάλιστα σε… «cancel» στην εταιρεία.

Βέβαια, η απάντηση έρχεται από πολλαπλάσιους άλλους χρήστες που απλώς λένε τα αυτονόητα.

Μετά από όλα αυτά, μην ηχήσει παράξενα η εκτόξευση της εταιρείας στις πωλήσεις, γιατί οι συνωμοσιολόγοι μπορεί να της έκαναν την καλύτερη διαφήμιση, μάρκετινγκ λέγεται αλλιώς…

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελική έρευνα για τον Πολυχρονόπουλο – Στο στόχαστρο και συγγενείς του

Μεσολόγγι: Φίλος του κρεοπώλη ο 36χρονος που συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία

Δυσαρέσκεια των αγροτών για τα μέτρα Μητσοτάκη – Μιλούν για «εμπαιγμό» και ετοιμάζουν τις επόμενες κινητοποιήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 11:40