search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:19
MENU CLOSE

«Black Raven»: Με αυτή τη χορογραφία πήρε το χρυσό η Πλατανιώτη

03.02.2024 17:05
plataniwti

«Black Raven» (μαύρο κοράκι) ήταν το θέμα της χορογραφίας με την οποία η Ευαγγελία Πλατανιώτη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση, γράφοντας ιστορία.

Η χορογραφία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη είχε τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας (38.9000) από αυτές που εκτέλεσαν οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν στον τελικό του τεχνικού σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ντόχα.

Συγκεντρώνοντας 272.9633 βαθμούς- ξεπερνώντας τη «συγκομιδή» του προκριματικού στον οποίο ήταν και πάλι πρώτη- η 30χρονη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία της ελληνικής καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ήταν η τελευταία αθλήτρια που αγωνίστηκε στον τελικό. Όταν ανακοινώθηκε η βαθμολογία της και συνειδητοποίησε πως μόλις είχε αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια, η 30χρονη ξέσπασε σε κλάμματα.

Διαβάστε επίσης:

F1: «Η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή» – Η ανάρτηση Χάμιλτον για τη «χρυσή» μεταγραφή στη Ferrari

Premier League: Νέο σκάνδαλο με τον Κάιλ Γουόκερ, δεύτερη φορά έγκυος η ερωμένη του

Ντόχα: «Χρυσή» στο Παγκόσμιο η Πλατανιώτη – «Είναι κάτι μαγικό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:19