search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:03
MENU CLOSE

Σιβλέστερ Σταλόνε: To «αντίο» του Rocky στον «Apollo Creed»

03.02.2024 11:42
rocky

Θλίψη στο Χόλιγουντ σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Carl Weathers σε ηλικία 76 ετών.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε, με τον οποίο έγραψαν κινηματογραφική ιστορία, αποχαιρέτησε εμφανώς φορτισμένος τον «Apollo Creed».

Σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός στέκεται μπροστά από έναν πίνακα που εικονίζει τον Rocky και τον Apollo και λέει:

«Σήμερα είναι μια απίστευτα θλιβερή μέρα για μένα. Είμαι τόσο συντετριμμένος και προσπαθώ να συγκρατηθώ, γιατί ο Carl Weathers ήταν ένα αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου, της επιτυχίας μου… των πάντων. Του δίνω όλα τα εύσημα… γιατί όταν μπήκε σε εκείνο το δωμάτιο και τον είδα για πρώτη φορά, είδα το μεγαλείο του, αλλά δεν συνειδητοποίησα τότε το μέγεθός αυτού. Δεν θα μπορούσα ποτέ να καταφέρω αυτό που καταφέραμε με τον Rocky χωρίς αυτόν. Ήταν καταπληκτικός. Η φωνή του, το μέγεθός του, η δύναμή του, η αθλητική του ικανότητα, αλλά κυρίως η καρδιά του και η ψυχή του…

Είναι μια φρικτή απώλεια. Στέκομαι μπροστά σε αυτό τον πίνακα γιατί ήταν πιθανώς η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί στο ρινγκ και δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Ήταν μαγικός και είμαι τόσο τυχερός που ήμουν μέρος της ζωής του. Οπότε Apollo, συνέχισε να ρίχνεις γροθιές…».

Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε είχε δημοσιεύσει σπάνιο βίντεο από τις προπονήσεις του με τον Carl Weathers για το “Rocky 2”.

«Προπόνηση για την τελική μάχη στο Rocky2. Σπάνιο υλικό. Σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό να το μοιραστώ. Συνεχίστε να χτυπάτε», είχε γράψει στη λεζάντα.

Διαβάστε επίσης:

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ένιωσα εσωτερική αντίσταση, απλώς με ενημέρωσαν ότι θα έχει πολύ γυμνό»

Θρήνος για τον Μιχάλη Ρακιντζή: Έχασε την αδερφή του

Σοκ στο Χόλιγουντ: Βουτιά στο κενό για σύζυγο διάσημου παραγωγού – Αυτοκτονία δείχνει το ιατροδικαστικό πόρισμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:58