search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:25
MENU CLOSE

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα ξαναέκανα πρωινό, δεν είναι αυτή η δουλειά μου» (Video)

04.02.2024 00:23
krateros katsoulis

Με ευθύτητα και ειλικρίνεια, ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε σε συνέντευξή που παραχώρησε για την ζωή και τα επαγγελματικά του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απόφασή του να απέχει από την τηλεόραση.

«Ήταν συνειδητό. Δεν ήμουν ποτέ φυσικά παρών ποτέ. Πάντα όμως όλα είναι συνδυαστικά. Δεν πρόλαβα με κάποιον τρόπο να πενθήσω για την μητέρα μου που έφυγε από τη ζωή, ήταν μετά όλο αυτό κουραστικό, που μαζεύτηκαν κάποια πράγματα. Μετά προέκυψε και το e-shop μου με τα βιολογικά προϊόντα. Πλέον ο κόσμος αποδέχεται τα βιολογικά προϊόντα. Με νοιάζει να βρούμε έναν τρόπο να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο, να νοιαζόμαστε και να έχουμε και χιούμορ», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

Και πρόσθεσε: «Πρωινό δεν θα ήθελα να ξανακάνω δεν αλλάζει η γνώμη μου. δεν είναι η κατεύθυνσή μου, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο. Όταν έκανα πρωινό έφυγα από τη μυθοπλασία και δεν μπορούσα να κάνω ούτε θέατρο».

Διαβάστε επίσης:

Πύρρος Δήμας – Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί (Video)

Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμα στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της

Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Έκανε λάθος αγορά – Νόμιζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μένει Γλυφάδα και του βγήκε Θρακομακεδόνες με λύκους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:22