search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:55
MENU CLOSE

Alpha: «Βαφτίσια» για τη νέα σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου

05.02.2024 10:03
reppas_papathanasiou_new

Στην αφετηρία για έναρξη γυρισμάτων βρίσκεται η παραγωγή της νέας τηλεοπτικής πρότασης των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου η οποία θα λάβει θέση στο πρόγραμμα του Alpha τη σεζόν 2024-2025.

Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Λεκάκη, Πάνος Σταθακόπουλος θα έχουν κεντρικούς ρόλους στην σειρά του δίδυμου σεναριογράφων οι οποίοι 23 χρόνια έπειτα από την ταινία του «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», μια διακωμώδηση με νοσταλγική διάθεση του ελληνικού σινεμά, βάζουν στο σκόπευτρό τους αυτή τη φορά τον κόσμο της τηλεόρασης. Στο επίκεντρο της σάτιρας τους, αυτή τη φορά,  θέτουν τις σειρές μυθοπλασίας. Παίρνουν αφορμές, όπως λέγεται, από τις δραματικές σειρές των πρόσφατων τηλεοπτικών σεζόν.

«Η εκδίκηση της Τζέλας Δελαφράγκα» είναι ο τίτλος της σειράς για όσα συμβαίνουν όταν δεν «γράφουν» οι τηλεοπτικές κάμερες ή δεν περνούν ποτέ στην τελική εικόνα που φτάνει στις οθόνες μας. Δηλαδή  τα λάθη, τους καβγάδες, τις ίντριγκες και τις λυκοφιλίες.

Εντός της εβδομάδας συντελεστές της σειράς υπολογίζεται ότι θα ηχογραφήσουν τραγούδια της σειράς. Στην νέα πρόταση των Ρέππα-Παπαθανασίου μπροστά από τις κάμερες ενδέχεται να λάβουν θέσεις μεταξύ άλλων οι Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Καίτη Κωνσταντίνου, Κώστας Κόκλας, Βασιλική Ανδρίτσου,  Χάρης Χιώτης κ.ά..

Πριν από 27 χρόνια με θέμα την ερωτική σχέση μεταξύ μιας λαϊκής και με χαμηλή μόρφωση, νεαρής γυναίκας, παρουσιάστριας τηλεοπτικής εκπομπής ελαφρού περιεχομένου (Εβελίνα Παπούλια), και ενός καθηγητή αρχαίου δράματος με έντονα υπεροπτικές αρχές και εσωστρεφή προσωπικότητα (Νίκος Σεργιανόπουλος) η σειρά «Δύο ξένοι», με υποδόρια σάτιρα, των Αλέξανδρου Ρήγα-Δημήτρη Αποστόλου αποδημούσε το «σύμπαν» των ψυχαγωγικών προγραμμάτων της πρωινής τηλεοπτικής ζώνης.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου – Δείτε το τρέιλερ της 6ης σεζόν

Ναταλία Γερμανού: «Κήρυγμα;» – Η ενόχληση και το «καρφί» της Χρηστίδου για… την απουσιολόγο στο σχολείο (Videos)

«Law & Order»: Τέλος ο Sam Waterston από τη σειρά μετά από 30 χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:55