search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:58
MENU CLOSE

Συνάντηση Δούκα με Χαρίτση και Νάσο Ηλιόπουλο εν μέσω συζητήσεων για την κεντροαριστερά

06.02.2024 13:04
doukas-xaritsis-iliopoulos

Συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα έχουν το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης και ο  βουλευτής Α Αθηνών Νάσος Ηλιόπουλος με αντικείμενο θέματα του Δήμου Αθηναίων και της Αυτοδιοίκησης. Η συνάντηση θα γίνει στο δημαρχείο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά στις 3 το μεσημέρι. 

Η συνάντηση, εν μέσω συζητήσεων στο δημόσιο διάλογο για την ανάγκη ανασύνθεσης της κεντροαριστεράς αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν και από την Νέα Αριστερά επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια τυπική συνάντηση, από την άλλη τονίζουν ότι εξ αρχής, είναι ανοιχτοί στον διάλογο με δυνάμεις του προοδευτικού χώρου.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα, ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του ανέφερε πως «μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι στη Νέα Αριστερά που συμμερίζονται όσα εμείς θεωρούμε κορυφαία κοινωνικά ζητήματα. Είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε μαζί τους». Με τον Αλέξη Χαρίτση να απαντά: «Σε καμία περίπτωση δεν μας αφήνει αδιάφορους η συζήτηση για την ανασυγκρότηση της αριστεράς και της κεντροαριστεράς», συμπληρώνοντας πως αυτή πρέπει να γίνει με σοβαρούς προγραμματικούς όρους.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από το Τζάνειο: Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης πιάνουν τόπο (Video)

Ο Κασσελάκης παρουσιάζει το think tank Παιδείας: Πανεπιστημιακοί και ερευνητές – «Οι άριστοι της κοινωνίας θα βρίσκονται δίπλα μου»

Κυριάκος Μητσοτάκης για βασιλιά Κάρολο: «Του εύχομαι γρήγορη και πλήρη ανάρρωση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:52