search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:31
MENU CLOSE

Φάμελλος: Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δεν θα γίνει «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τον κ. Μητσοτάκη

07.02.2024 19:45
famellos

Να αναιρέσει η κυβέρνηση την προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους βουλευτές της ΝΔ που διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών για αποχή, κάλεσε τον Άκη Σκέρτσο ο Σωκράτης Φάμελλος

Σε παρέμβασή του στην επεξεργασία του νομοσχεδίου στις αρμόδιες επιτροπές ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε υποκρισία στην κυβέρνηση και επεσήμανε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο θα γίνει κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είναι ξεκάθαρη η θέση μας υπέρ του νομοσχεδίου, δεν ισχύει το ίδιο και για τη ΝΔ», είπε και αναφέρθηκε στον Μάκη Βορίδη αλλά και τις δεκάδες διαφορετικές φωνές εντός του γαλάζιου στρατοπέδου λέγοντας: «Από τη μια η κυβέρνηση εισηγείται αυτό το νομοσχέδιο και από την άλλη πληθώρα βουλευτών της εκφράζουν δημόσια την αντίθεσή τους, ενώ ακόμη και ο ίδιος ο υπουργός Επικρατείας, ο αντ’ αυτού του πρωθυπουργού που διαφωνεί και το χαρακτηρίζει αντισυνταγματικό». 

Ο Σωκράτης Φάμελλος κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει εάν έχει την ψήφο εμπιστοσύνης της ΚΟ της ΝΔ ή όχι; Σε συνομιλία του με τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως στη συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ την Τρίτη ή την Τετάρτη θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν εάν θα καταθέσουν αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας, στη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια, την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Νέο ρεσιτάλ ομοφοβίας και χυδαιότητας στη Βουλή από τον Παύλο Σαράκη

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναδεικνύει προσωπικά τις ευθύνες του πρωθυπουργού

Αυγέρη για ψήφισμα – κόλαφο του ΕΚ: Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη χώρα μας στην Ευρώπη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 13:30