search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:12
MENU CLOSE

Κώστας Κρομμύδας: «Η αδερφή μου σκοτώθηκε από χειροβομβίδα» (Video)

07.02.2024 11:05
kostas-krommydas-new

Για τον θάνατο της μεγαλύτερης αδερφής του μίλησε ο Κώστας Κορμμύδας την οποία -όπως τονίζει- δεν γνώρισε ποτέ.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», ο ηθοποιός και συγγραφέας αποκάλυψε, συγκεκριμένα, ότι έχασε την αδερφή του τη δεκαετία του 1950 από χειροβομβίδα.

«Είμαι το πέμπτο παιδί της οικογένειας, την πρώτη μου αδερφή δεν την έχω γνωρίσει γιατί σκοτώθηκε πολύ μικρή με έναν τραγικό τρόπο, από χειροβομβίδα. Από τις παλιές αυτές χειροβομβίδες που ξεμένανε. Σας μιλάω τώρα για την δεκαετία του 50 έτσι. Εγώ γεννήθηκα το ’71. Δυστυχώς σκοτώθηκε πάρα πολύς κόσμος μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο και μετά τον εμφύλιο κυρίως γιατί μετά από χρόνια ξαναέγινε αυτό, γιατί στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας υπήρχαν παρατημένα πυρομαχικά» είπε και πρόσθεσε:

«Κάποια από αυτά τα βρίσκαν τα παιδιά, ειδικά τις χειροβομβίδες που έμοιαζαν με παιχνίδι και ξέρεις βγάζοντας την περόνη δεν ξέρει ένα παιδί τι έπεται. Σκοτώθηκε μαζί με τον πρώτο μου ξάδερφο, τον Κώστα, σχεδόν επί τόπου. Μετά από 21 χρόνια μετά γεννήθηκα. Δεν ξεπερνιέται το πένθος αυτό. Η μητέρα μου τότε ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί και ουσιαστικά εκείνη την στιγμή μαθαίνουμε ότι βρήκαν την χειροβομβίδα στην αυλή του σπιτιού μας. Τώρα μας φαίνεται περίεργο, αλλά στα σπίτια τότε υπήρχαν όπλα, χειροβομβίδες από όλα. Δυστυχώς τότε σκοτώθηκαν πολλοί άνθρωποι από νάρκες».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Καπουράνης: Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τον ρατσισμό που βίωσε – «Εδώ είμαστε Αλβανοί και στην Αλβανία Έλληνες» (Video)

Μαρία Μενούνος: Πόζαρει topless έχοντας αγκαλιά την κόρη της – «Δέρμα με δέρμα δεν είναι το καλύτερο;» (Photo)

Στέλιος Μάινας: «Δεν μου αρέσει ο εαυτός μου στην τηλεόραση ούτε έτσι όπως παίζω» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:11