search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:49
MENU CLOSE

Νίκος Παπανδρέου για το ψήφισμα του ΕΚ: Η νίκη στις εκλογές δεν απαλλάσσει καμιά κυβέρνηση από τέτοιες αμαρτίες

07.02.2024 20:26
nikos papandreou 654- new

Στο ψήφισμα- καταπέλτη για το κράτους δικαίου στην Ελλάδα που υπερψηφίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Παπανδρέου.

Ο κ. Παπανδρέου επισήμανε ότι  «κάποιοι λένε ότι οι Έλληνες πολίτες συγχώρεσαν την κυβέρνηση,  επειδή στις τελευταίες εκλογές την ξαναέφεραν στην εξουσία. Κάνουν λάθος. Η νίκη στις εκλογές δεν απαλλάσσει καμιά κυβέρνηση από τέτοιες αμαρτίες. Και οι Έλληνες πολίτες δεν ξεχνούν.»

«Δεν καταλάβαμε ποτέ», τόνισε ο ευρωβουλευτής, «τον λόγο που παρακολουθούσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τότε ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη μαζί με πολλούς ακόμη».
«Στα τέλη του Σεπτέμβρη», ανέφερε,  «έγινε μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη ενέργεια. Μιλάω για την εσπευσμένη αντικατάσταση μελών των ανεξαρτήτων αρχών. Και αυτό μια μέρα πριν ανακοινώσουν τα πρόστιμα στην ΕΥΠ. Και όλα αυτά με την συνεργασία της Άκρας Δεξιάς.  Χθες δημοσιεύθηκε και το πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις επιχορηγήσεις ΜΜΕ. Πολλών εξ αυτών αγνώστων λοιπών στοιχείων. Το πόρισμα λέει ότι διαπράχτηκαν κακουργήματα. Η απάντηση? Κατατίθενται SLAPPS εις βάρος δημοσιογράφων.»

Kλείνοντας την ομιλία του ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι «όπου υπάρχει καπνός στη δημόσια σφαίρα  ενίοτε υπάρχει και φωτιά. Η Ευρώπη ανησυχεί για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. Πρέπει να διαλευκανθούν αυτά τα ζητήματα άμεσα.»

Να σημειωθεί ότι ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε συμβάλλει στη διαμόρφωση του ψηφίσματος ως μέλος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο Εωρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Φάμελλος: Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια δεν θα γίνει «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τον κ. Μητσοτάκη

Νέο ρεσιτάλ ομοφοβίας και χυδαιότητας στη Βουλή από τον Παύλο Σαράκη

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αναδεικνύει προσωπικά τις ευθύνες του πρωθυπουργού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:49