search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:41
MENU CLOSE

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Μάνδρα: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ επιχειρηματία – Εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο όχημά του

07.02.2024 19:35
ektelesi mandra 5430- new

Σε συναγερμό τέθηκε η αστυνομία στη Μάνδρα, όπου άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του. Η σορός που εντοπίστηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο, ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στα δυτικά προάστια, ενώ όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του θύματος, με αναφορές να κάνουν λόγο για επιχειρηματία της περιοχής, που ήταν και ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Μάλιστα, το 2018 είχε δολοφονηθεί η σύζυγος του θύματος με δύο σφαίρες, έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα κατά τη διάρκεια ληστείας.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα, άνοιξαν πυρ εναντίον του κι έπειτα προκλήθηκε φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού πυροβόλησαν το θύμα, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του με προφανή στόχο να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει σ’ αυτούς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, οι δράστες πυροβόλησαν με καλάσνικοφ ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. 

Το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία οι δράστες φαίνεται ότι το πέταξαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του άνδρα ενώ εκείνο φλεγόταν. Λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών, οι οποίοι ενδεχομένως να το έκαψαν για να εξαφανίσουν αποδεικτικά στοιχεία. 

Στη συνέχεια, οι δολοφόνοι διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Νωρίτερα υπήρξε κλήση προς την αστυνομία για πυροβολισμούς στην περιοχή.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και πυροσβεστική καθώς περίοικοι ενημέρωσαν πως φλέγεται όχημα.

Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν- δίπλα από το καμένο όχημα- κάλυκες και ένα Καλάσνικοφ ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ώστε να κατασβέσουν τη φωτιά στο όχημα, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».

Κατά πληροφορίες, οι δράστες διέφυγαν με μηχανή.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μπλόκα από τους αγρότες, «τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση – Έκλεισαν δρόμους, άναψαν φωτιές – Στο Δομοκό πήγε ο Αυγενάκης

Έβγαλε «λαβράκι» η ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκε κοκαΐνη αξίας 2,8 εκατ. ευρώ – ‘Ηταν κρυμμένη σε container με… μπανάνες (Photos/Video)

Μικαέλα Φωτιάδη: Τι είπε για τον ξυλοδαρμό της – «Το τελευταίο διάστημα ένιωθα ότι κάποιος με παρακολουθεί, δεν έχω συνέλθει ακόμη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:40