search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Εξάρχεια: Ομολόγησε και συνελήφθη 48χρονος για τη δολοφονία 50χρονου μουσικού – Κατηγορείται και για ληστεία

08.02.2024 18:12
peripoliko new

Στη σύλληψη 48χρονου ο οποίος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια, προχώρησαν οι Αρχές αφού ομολόγησε ότι τον χτύπησε.

Ο φερόμενος ως δράστης, παραδέχτηκε ότι είχε καυγά με τον 50χρονο και στη συνέχεια ότι τον χτύπησε άσχημα χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που ξέσπασε ο καβγάς.

Ο 50χρονος μουσικός βρέθηκε, τα ξημερώματα, νεκρός μέσα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου ζούσε, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ο ιατροδικαστής που είδε τη σορό του 50χρονου είπε ότι διαπιστώνει πολλά και εκτεταμένα τραύματα στο πρόσωπο του θύματος. Μάλιστα, όπως είπε, τα χτυπήματα έχουν προκληθεί από κάποιο αντικείμενο που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Υπενθυμίζεται πως στο μπάνιο του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Επιπλέον ο 48χρονος κατηγορείται και για ληστεία που διαπράχθηκε χθες στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με έναν καταστηματάρχη της περιοχής, ο 50χρονος μουσικός έμενε εκεί για περισσότερα από 10 χρόνια ενώ ο ίδιος είδε χθες το μεσημέρι έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως ξάδελφός του.

«Είδα έναν άνθρωπο γύρω στις 3 το μεσημέρι έξω από την πολυκατοικία. Ηταν ξαπλωμένος και μου είπε ότι είναι ξάδερφος του και ήταν σαν να κοιμόταν, σαν να ήταν νεκρός. Μου λέει “είμαι ξάδελφος του Νίκου”», είπε ο γείτονας του 50χρονου.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: 32 θάνατοι από κορωνοϊό, 45 διασωληνωμένοι – 9 σοβαρά κρούσματα γρίπης και 3 νέοι θάνατοι

ΕΟΔΥ για ιλαρά: Κανένα κρούσμα στη χώρα μας από το 2021 έως το 2023 

Άδωνις Γεωργιάδης στο συνέδριο της ΕΛΛΟΚ: «Ξεκινάει το Εθνικό Μητρώο Νεοπλασιών τους επόμενους μήνες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34