ΚΚΕ: Στα αγροτικά μπλόκα σήμερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας
Την έμπρακτη στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα των αγροτών θα εκφράσει σήμερα, Πέμπτη (8/2), ο Δημήτρης Κουτσούμπας.
Αναλυτικά, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί:
- Στις 10:30 στο Κάστρο Βοιωτίας
- Στις 11:30 στην Αταλάντη Φθιώτιδας
- Στις 12:30 στην Ανθήλη Φθιώτιδας
- Στις 17:00 στον Αλμυρό Μαγνησίας
- Στις 17:30 στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας
- Στις 18:00 στον Πλατύκαμπο Λάρισας
- Στις 19:30 στον Ζάρκο Τρικάλων
- Στις 20:30 στον Κόμβο Ε65 στην Καρδίτσα
Οι αγρότες συνεχίζουν τους συντονισμένους αποκλεισμούς στην Εθνική οδό κλιμακώνοντας τον αγώνα και την πίεση προς την κυβέρνηση, στην οποία δίνουν προθεσμία τριών ημερών για να δώσει απαντήσεις στα βασικά τους αιτήματα.
Μάλιστα χθες (7/2) βράδυ, μετά από πανελλαδική σύσκεψη όλων των μπλόκων, οι αγρότες έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τα αιτήματά τους.
«Ναι στο διάλογο με ανοιχτούς δρόμους» είναι το μήνυμα της κυβέρνησης στους αγρότες. «Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο, όσο δίκαια κι αν είναι τα αιτήματά του», είπε ο πρωθυπουργός από το Χαϊδάρι.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης παράλληλα έκανε ένα βήμα πίσω προκειμένου να ξανά αποκτήσει επαφή με τους αγρότες. Σε συνέντευξη του παραδέχθηκε ότι οι κινητοποιήσεις δεν είναι υποκινούμενες -όπως είχε πει αρχικά – ενώ τους κάλεσε στο γραφείο του να συζητήσουν από την αρχή όλα τα θέματα.
Διαβάστε επίσης:
Η κυβέρνηση στις συμπληγάδες αγροτών και φοιτητών – Ρωγμή στην εικόνα κυριαρχίας οι κινητοποιήσεις
Στην Αθήνα ο Βέμπερ για συνάντηση με Μητσοτάκη στη σκιά του ψηφίσματος για το κράτος δικαίου