search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:06
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ κατά Άκη Σκέρτσου: Εκφράσεις που ​θυμίζουν σκοτεινές και θεσμικά επικίνδυνες εποχές

09.02.2024 18:51
siriza-new

Επίθεση στον Άκη Σκέρτσο εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο χαρακτηρίζει «κακόγουστη (ανα)παράσταση ενόψει των ευρωεκλογών ενός “θεατρικού έργου” που εμφανίζει ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του πιο ισχυρού κεντροδεξιού κόμματος της Ευρώπης».

Μάλιστα, ο υπουργός χαρακτηρίζει τους ευρωβουλευτές «περιφερόμενο θίασο» προσθέτοντας ότι «το “έργο” δεν έκοψε εισιτήρια στις εθνικές εκλογές του 2023 και δεν προβλέπεται να κόψει εισιτήρια ούτε στις ευρωεκλογές του 2024».

Απαντώντας στον κ. Σκέρτσο, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον εκνευρισμό ούτε τον πανικό τους

Επιτίθενται στους Έλληνες ευρωβουλευτές που υπερψήφισαν το ψήφισμα με το οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδικάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις κατάφωρες παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου και της Ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα. 

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, καταφέρεται κατά των Ελλήνων ευρωβουλευτών με εκφράσεις που ​θυμίζουν σκοτεινές και θεσμικά επικίνδυνες εποχές.

Ο κ. Σκέρτσος παραλείπει να αναφέρει ότι το ψήφισμα ενέκριναν συνολικά 330 ευρωβουλευτές από πέντε Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μεταξύ των οποίων και επτά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία.

Επιτίθεται δε στους ευρωβουλευτές που προασπίζονται το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, αντί να απαντά αν η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αυστηρές συστάσεις του ψηφίσματος.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να διδάσκεται από τα λάθη της, δυστυχώς γίνεται ακόμη πιο αλαζονική, τοξική και επικίνδυνη.

Ο κατήφορός της δεν έχει τέλος».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Κόκκαλης: Ανακοινώνει το κόμμα του την Τετάρτη – Θα ανήκει στους «πράσινους»

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση μεγαλώνει τη φούσκα των ακινήτων – Να καταργηθεί η Golden Visa

ΣΥΡΙΖΑ: Θέμα συνεργασίας με τα κόμματα του προοδευτικού κόσμου θα θέσει στο συνέδριο ο Σπίρτζης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06