search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:12
MENU CLOSE

Σπάνιο εξώφυλλο για τη βρετανική Vogue – 40 «θρυλικές» γυναίκες σε μια φωτογραφία (Photo)

09.02.2024 11:58
eksofyllo_vogue-new

Μία εμβληματική φωτογράφιση με 40 αγαπημένες διάσημες γυναίκες πραγματοποίησε ο Έντουαρντ Ένινφουλ για το τελευταίο του εξώφυλλο ως αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue.

Το τελευταίο του τεύχος, ήθελε να είναι αφιερωμένο «εξ ολοκλήρου στις γυναίκες επειδή κανένα μεμονωμένο πρόσωπο δεν θα μπορούσε να συμπυκνώσει τα τελευταία χρόνια για το περιοδικό».

Όλες οι σταρ οι οποίες έχουν φωτογραφηθεί στο παρελθόν για το εξώφυλλο της Vogue, συγκεντρώθηκαν σε ένα στούντιο του Μανχάταν τον Δεκέμβριο, από το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Λος Άντζελες και φωτογραφήθηκαν στο φακό του διάσημου Steven Meisel, επιλέγοντας ρούχα σε λευκό και μαύρο.

Μεταξύ αυτών, βλέπουμε, λοιπόν, τις: Τζέιν Φόντα(Jane Fonda), Σερένα Ουίλιαμς, Λίντα Εβαντζελίστα, Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Μάιλι Σάιρους, Ντούα Λίπα, Όπρα Γουίνφρι και Βικτόρια Μπέκαμ.

«Το τέλος μιας εποχής. Μετά από 6,5 χρόνια και 153 εξώφυλλα αστέρων, ανάμεσά τους, και οι 40 θρυλικές γυναίκες που φωτογραφήθηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη για το τεύχος Μαρτίου» υπογράμμισε η βρετανική Vogue στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

«Ήταν μια εξαιρετική διαδρομή και απόλυτη τιμή για εμένα», ανέφερε στο τελευταίο του άρθρο ο Ένινφουλ.

«Καθώς μπαίνω στο νέο μου ρόλο, ως παγκόσμιος δημιουργικός και πολιτιστικός σύμβουλος του Conde Nast για τη Vogue, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να υπερασπίζομαι την απίστευτη σειρά φωνών στη μόδα και τα μέσα ενημέρωσης και να διασφαλίσω ότι θα διατηρήσουμε την ενεργειακή έκρηξη των τελευταίων ετών. Το λέμε πάντα, γιατί πρέπει πάντα να λέγεται: υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν. Όσο για τα δικά μου επόμενα βήματα;…το βλέμμα μου είναι ήδη στραμμένο στο μέλλον. Αγάπησα την εποχή που πέρασα εδώ και είμαι περήφανος που έγινε σημαντική δουλειά. Αλλά παραμένω ενθουσιασμένος για αυτά που έρχονται», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Φίνος Φιλμ: Το χιουμοριστικό βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (Video)

Αθηνά Οικονομάκου: Οργισμένοι οι followers – «Επιδεικνύεις τα πλούτη σου και άλλοι δεν έχουν να φάνε» (Video)

Πατέρας για πρώτη φορά ο Ντάνος – Γέννησε η Δήμητρα Βαμβακούση!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 12:10