search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 04:32
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπουτσάκη για τη φημολογούμενη σχέση με τον Μαραντίνη: «Ευτυχώς διαψεύστηκε»

10.02.2024 13:30
MARANTINIS PAPOUTSAKI

Για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή μίλησε στην εκπομπή Ι Love Σου Κου η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Το τραγούδι ήταν πάντα στο πίσω και στο μπροστά μέρος του μυαλού μου, είναι ένας τρόπος έκφρασης που με κάνει να νιώθω ελεύθερη. Στην αρχή φοβόμουν να ασχοληθώ με αυτό αλλά μετά είπα: μια ζωή την έχουμε, πέρασα και τα 40, δεν βαριέσαι;», εξήγησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Όταν τραγούδησα πριν 10 χρόνια κομμάτια του Μίκη Θεοδωράκη, έλεγαν: τι δουλειά έχει αυτή η τηλεοπτική και τραγουδάει στις συναυλίες του; Τότε συνέβη έντονα αυτό με τα σχόλια, μετά ηρέμησαν τα πράγματα», θυμήθηκε η ηθοποιός.

«Κάνω πρόβα τους μονολόγους μου στη θάλασσα»

«Η θάλασσα είναι το σημείο μηδέν μου, είναι το σημείο που βρίσκω την ισορροπία μου. Μπαίνω, βουτάω στα βαθιά και ουρλιάζω. Εκεί κάνω πρόβα και όλους τους μονολόγους μου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από το πρόσφατο διαζύγιο και τα παιδιά της, η ηθοποιός ανέφερε: «Βασική μου μέριμνα είναι να περνάω χρόνο με τα παιδιά μου. Είμαι καλύτερα σε σχέση με πέρσι αλλά κάποια πράγματα χρειάζονται ακόμα βελτίωση».

«Ευτυχώς διαψεύστηκε η πρόσφατη φήμη ότι είμαι σε σχέση. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ, γιατί έτσι δίνεις έκταση. Είναι τόσο βαρετό και αστείο όλο αυτό και δεν βρίσκεις και άκρη. Θα ήθελα να μάθω να βάζω τα όριά μου και να με ρωτάνε πρώτα πριν γράψουν κάτι για μένα, γιατί έχω και δύο παιδιά», κατέληξε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: «Όλη τη βδομάδα κουτσομπολεύαμε» – H απάντηση στην Καινούργιου για το «σκληρό gossip»

Άρρωστος ο Χρήστος Μάστορας – Αναβάλλεται η εμφάνισή του με τον Σάκη Ρουβά

Σπάνιο εξώφυλλο για τη βρετανική Vogue – 40 «θρυλικές» γυναίκες σε μια φωτογραφία (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34