search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:54
MENU CLOSE

ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ομάδα δεν πωλείται» – Η ανακοίνωση που διαψεύδει τα σενάρια

10.02.2024 12:01
pas_giannina

Ανυπόστατες χαρακτηρίζει τις φήμες για πώληση των μετοχών του συλλόγου ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ανακοίνωση του εξέδωσε, ο ΠΑΣ Γιάννινα διαψεύδει όλα τα σενάρια που θέλουν την ομάδα να πωλείται και κάνει λόγο για πρόθεση ορισμένων ΜΜΕ να αναστατώσουν τον σύλλογο σε μια πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή νέα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη πρότασης ή συζητήσεων για την πώληση της ομάδας. Την ώρα που η ομάδα δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής σεζόν -μέχρι τον επόμενο – παρατηρείται μια πρόθεση από ΜΜΕ να αναστατώσουν με διάφορες ανυπόστατες φήμες το εσωτερικό της ομάδας.

Στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για την αγορά των μετοχών της. Όλα αυτά είναι αερολογίες κι εκ του πονηρού ειδικά αυτή την χρονική στιγμή. Ο στόχος μας είναι ένας και ξεκάθαρος, και δεν είναι άλλος από την σωτηρία της ομάδας και αυτό είναι το μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι καλό θα είναι να μην υιοθετούν αβασάνιστα κάθε πληροφορία ή φήμη που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Για την πόλη και το σήμα στην καρδιά!».

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Μήνυμα τετράδας ο Παναθηναϊκός – Νίκησε τη Φενέρμπαχτσε στο «καυτό» ΟΑΚΑ

Euroleague: «Διπλό» εξάδας για τον Ολυμπιακό – Νίκησε τη Βαλένθια με 78-65

Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου προκρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:46