search
ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:32
MENU CLOSE

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε συγκέντρωση υποψηφίου δημάρχου του Ερντογάν

10.02.2024 17:46
turkia_epi8esi

Ένοπλη επίθεση σε προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) σημειώθηκε, το απόγευμα στην περιοχή Κιουτστούκτσεκμετζε, που βρίσκεται στα δυτικά της Κωνσταντινούπολης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 22χρονη.

Η επίθεση κατά της προεκλογικής δραστηριότητας του υποψηφίου δημάρχου του Κιουτστούκτσεκμετζε, Αζίζ Γενίαϊ, έγινε με μακρύκαννο όπλο και πιστόλι, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια.

Ο Μουράτ Κουρούμ, υποψήφιος του ΑΚΡ για τον Μητροπολιτικό Δήμο της Κωνσταντινούπολης, στον οποίο υπάγεται ο περιφερειακός δήμος του Κιουτστούκτσεκμετζε, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει: «Καταδικάζω την επίθεση που πραγματοποιήθηκε με μακρύκαννα όπλα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του υποψηφίου δημάρχου του Κιουτστούκτσεκμετζε, Αζίζ Γενίαϊ. (…) Αυτές οι απειλές κατά της δημοκρατίας μας δεν θα μας βγάλουν ποτέ, μα ποτέ, από το δρόμο μας».

Η στιγμή της επίθεσης έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και το σχετικό υλικό έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε επίσης:

Φρανσουάζ Μπετανκούρ: Η κληρονόμος της L’ Oréal έχασε 7 δισ. σε ένα 24ωρο

Πέθανε σε καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων ο μπασίστας των Jamiroquai

Βρετανία: Ο δήμαρχος του Λονδίνου ανησυχεί για «χάος» στα τρένα από τους νέους ελέγχους της Ε.Ε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 00:30