search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:33
MENU CLOSE

Φρανσουάζ Μπετανκούρ: Η κληρονόμος της L’ Oréal έχασε 7 δισ. σε ένα 24ωρο

10.02.2024 17:13
Francoise Bettencourt Meyers

Επτά δισεκατομμύρια δολάρια έχασε σε ένα 24ώρο η Φρανσουάζ Μπετανκούρ Μάγιερς, μετά τη «βουτιά» που έκαναν χθες οι μετοχές της L’ Oreal.

Σύμφωνα με το Forbes, η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου και η οικογένειά της -που κατέχουν το ένα τρίτο των μετοχών της εταιρείας- είδαν την περιουσία τους να μειώνεται κατά 6,9 δισ. δολάρια στη χειρότερη επίδοση των μετοχών της L’ Oreal σε ένα 24ωρο από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης.

Η 70χρονη ερημίτισσα, που λατρεύει το πιάνο και γράφει βιβλία για τη Βίβλο, εξακολουθεί να παραμένει ωστόσο στη 15η θέση της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη. Είναι μακράν η πλουσιότερη γυναίκα στην υφήλιο με περιουσία κατά 26 δισ. δολάρια μεγαλύτερη της δεύτερης, Άλις Γουόλτον, κληρονόμου της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας λιανικού εμπορίου Walmart.

H Mπετανκούρ Μάγιερς, εγγονή του ιδρυτή της L’ Oreal, Εζέν Σουλέρ, και μοναχοκόρη της πρώην πλουσιότερης γυναίκας του κόσμου, Λιλιάν Μπετανκούρ, είναι αντιπρόεδρος στο ΔΣ του κολοσσού καλλυντικών.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε σε καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων ο μπασίστας των Jamiroquai

Βρετανία: Ο δήμαρχος του Λονδίνου ανησυχεί για «χάος» στα τρένα από τους νέους ελέγχους της Ε.Ε.

Πακιστάν: Ο Ιμράν Χαν σκοπεύει να σχηματίσει κυβέρνηση – Ζητά τη δημοσίευση των εκλογικών αποτελεσμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:32