search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:18
MENU CLOSE

Σταύρος Μπαλάσκας για μέλος «Πυρήνων»και ΟΥΚάδες: «Κάτι δεν πάει καλά εδώ» (Video)

11.02.2024 16:58
Απαράδεκτη δήλωση Μπαλάσκα: «110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα» (Video) - Media

«Κάτι δεν πάει καλά εδώ» επισήμανε ο Σταύρος Μπαλάσκας, σχολιάζοντας τη σύλληψη του πρώην μέλους των «Πυρήνων», των δύο ΟΥΚάδων του Πολεμικού Ναυτικού και του πορτιέρη, μετά από ενιαία επιχείρηση την περασμένη Παρασκευή.

«Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Μιλάμε για μία ενιαία επιχείρηση, για σφαίρες, για εκρηκτικές ύλες που έχουν χρησιμοποιηθεί. Κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχουν δύο εξηγήσεις και θα τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη. Αν έχουμε να κάνουμε με δύο αθώους αν και είχαν εκρηκτικά σπίτι τους, δεν μπορούμε να πούμε κάτι, γιατί ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε την απόφαση», εξήγησε ο αστυνομικός αναλυτής, μιλώντας σε εκπομπή του Mega.

«Μία θεωρία είναι πως όλα αυτό ήταν γκάφα και μούφα. Ίσως θα έπρεπε να έχουν ‘’δέσει’’ καλύτερα την υπόθεση. Και το δεύτερο είναι ότι όλα ήταν άνεμος. Υπάρχει και ένα τρίτο, όπου ενδεχομένως να δεθεί η υπόθεση από τα δεδομένα που έχουν κατασχέσει. Απλά οι υποθέσεις αυτές δεν δένονται μετά αλλά πριν γιατί εάν τους πιάσαμε, βγήκε η πληροφορία έξω και ξαφνικά όλοι πάνε σπίτια τους και εμείς λέμε θα τα βρούμε από αλλού… Εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα. Κάτι δεν πάει καλά. Τι έγινε ξαφνικά; Είμαι λίγο θολωμένος», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού αφέθηκαν ελεύθερα με απόφαση του Εισαγγελέα Ναυτοδικείου και πως το μέλος της ΣΠΦ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μηνός χωρίς αναστολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Τέλος, σε βάρος του πορτιέρη ασκήθηκε δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για πλημμεληματική παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε επίσης:

ΗΣΑΠ: Προσωρινά κλειστός ο σταθμός στη Βικτώρια

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια – Photos & Videos

Λουτρά Πόζαρ: Το φυσικό spa της Ελλάδας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:18