search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:12
MENU CLOSE

Super League: Μονομαχία «δικεφάλων» με φόντο την κορυφή στην Τούμπα – «Παραμονεύει» ο Παναθηναϊκός – Όλο το πρόγραμμα

11.02.2024 11:05
aekPAOK1

Το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και την δεύτερη ΑΕΚ στις 20:00 είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι έχουν 50 βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στους 48 και μόλις έναν βαθμό πίσω τους βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αγωνίζεται στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό στις 17:00 και θέλει να νικήσει για να… αράξει στη συνέχεια και να δει χωρίς άγχος τους δυο έτερους διεκδικητές του τίτλου να… σφάζονται μεταξύ τους γνωρίζοντας πως ό,τι και αν γίνει στο μεταξύ τους ματς θα έχει καταφέρει να μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον Γιάννη Μιχαηλίδη που τέθηκε νοκ-άουτ, όπως και στον Βιεϊρίνια και στον Εκόνγκ, ο οποίος αγωνίζεται στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής με τη Νιγηρία, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Τζίμας και Σοάρες. Αντίθετα, στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενσωματώθηκε για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθέντας Γιόνι Ότο.

Σε ό, τι αφορά τους «κιτρινόμαυρους», η ΑΕΚ, όπως συνηθίζει εσχάτως, δεν ανακοίνωσε αποστολή. Δεδομένα πάντως απουσιάζουν οι Σιμάνσκι και Άμραμπατ, ενώ μία ώρα πριν τη σέντρα θα φανεί αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Όσον αφορά τις πιθανές συνθέσεις, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κατέβει με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τον Σάστρε στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Μπάμπα στο αριστερό και τους Κεντζιόρα, Κουλιεράκης ως δίδυμο στόπερ. Οι Οζντόεφ και Μεϊτέ θα είναι τα ανασταλτικά χαφ του ΠΑΟΚ και μπροστά τους το πιθανότερο είναι πως θα βρεθεί η τριάδα των Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Τάισον με τον Σαμάτα να είναι ο μοναδικός φορ.

Στον αντίποδα, ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με τους Στάνκοβιτς στο τέρμα, Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας και Πήλιο στο αριστερό, Βίντα και Κάλενς στο κέντρο της άμυνας, τους Γιόνσον και Πινέδα μπροστά από την αμυντική γραμμή και πίσω από την δημιουργική τριάδα των Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Ελίασον. Στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθεί ο Λιβάι Γκαρσία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου:
Ολυμπιακός-ΟΦΗ 4-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0
Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-0

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου:
16:00 Κηφισιά-Βόλος
17:00 Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός
19:30 Λαμία-Αστέρας Τρίπολης
20:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Βαθμολογία (οι ομάδες με αστερίσκο έχουν ένα ματς περισσότερο):

  1. ΠΑΟΚ 50
  2. ΑΕΚ 48
  3. Παναθηναϊκός 47
  4. Ολυμπιακός 44*
  5. Άρης 35*
  6. Λαμία 30
  7. Αστέρας Τρίπολης 29
  8. Πανσερραϊκός 23
  9. Ατρόμητος 23*
  10. ΟΦΗ 20*
  11. Παναιτωλικός 18*
  12. Βόλος 16
  13. Κηφισιά 15
  14. ΠΑΣ Γιάννινα 13*

Διαβάστε επίσης:

Super League: Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των γηπέδων – Τα μέτρα που θα ισχύουν από τις 13/2

Super League: Ξέσπασε στον ΟΦΗ με «τεσσάρα» ο Ολυμπιακός

ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ομάδα δεν πωλείται» – Η ανακοίνωση που διαψεύδει τα σενάρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:08