search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:54
MENU CLOSE

Αυγενάκης: Είμαστε στο πλευρό του κάθε αγρότη, κτηνοτρόφου, αλιέα και μελισσοκόμου

12.02.2024 16:25
avgenakis vouli 987- new

Ένα 24ωρο πριν το ραντεβού του πρωθυπουργού με τους αγρότες ο αρμόδιος υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε στη Βουλή πως η κυβέρνηση στέκεται στο πλευρό τους. 

«Η κυβέρνηση έδειξε αντανακλαστικά προτείνοντας άμεσες λύσεις και με τη συνέχιση του διαλόγου είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε και θα έχουμε τα αποτελέσματα που προσδοκούμε», υποστήριξε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και χαρακτήρισε «άτοπη» την κριτική της αντιπολίτευσης. «Είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό του κάθε αγρότη, κτηνοτρόφου, αλιέα και μελισσοκόμου», είπε.

Είχε προηγηθεί η αναφορά του Γιώργου Παπαηλιού από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οι αγρότες είναι σε αναβρασμό γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι κι ότι «ο πρωθυπουργός σύρθηκε εξ ανάγκης στη συνάντηση με τους αγρότες». Ο Μανώλης Χνάρης από το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να λύσει τα προβλήματα και ότι οι εξαγγελίες της είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα. 

Διαβάστε επίσης:

Η ομοφοβία κατά Κασσελάκη μυρίζει λάσπη – Οι περιπτώσεις Μπέου και Μουτζούρη

Μπέος σε ΝΔ: «Έλιωσε η καραμέλα της ομοφοβίας, προκλητικός και αηδιαστικός ο Κασσελάκης»

Ποινικός Κώδικας: Επιτάχυνση της Δικαιοσύνης και αυστηροποίηση ποινών – Οι αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:48