search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:51
MENU CLOSE

Καταδικάζει η ΝΔ τις ομοφοβικές επιθέσεις Μπέου και Μουτζούρη σε βάρος του Κασσελάκη

12.02.2024 12:46
neadimokratia_beos_moutzouris

Ανακοίνωση για τις χυδαίες ομοφοβικές επιθέσεις σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη από τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο αλλά και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Το κυβερνών κόμμα αναφέρει στην ανακοίνωση ότι «καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις» από «αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει.

Αναλυτικα η ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς αστερίσκους τις άθλιες ομοφοβικές επιθέσεις κατά του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την ίδια εβδομάδα μάλιστα, που η χώρα μας κάνει ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο των δικαιωμάτων.

Ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας όλων ανεξαιρέτως των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτος.

Ως Παράταξη είμαστε διαχρονικά, σταθερά και αποφασιστικά απέναντι στον ρατσισμό, τον λεκτικό εκφοβισμό, τη ρητορική μίσους και τη βία από όπου και αν προέρχεται».

Διαβάστε επίσης:

Κεντροαριστερά: Στην τοπική αυτοδιοίκηση μπορούν και συνυπάρχουν όλες οι δυνάμεις – Μία εκδήλωση «οδηγός»

Κώστας Μουτζούρης: Χυδαία, ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη από τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου (video)

Ο Κασσελάκης παρουσιάζει το think tank Έρευνας: «Έλληνες που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό και εδώ, έρχονται να πλαισιώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32