search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:23
MENU CLOSE

Κώστας Μουτζούρης: Χυδαία, ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη από τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου (video)

12.02.2024 11:52
moutzouris_kostas_lesvos

Χυδαία, ομοφοβική επίθεση εξαπέλυσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Περιφερειάρχης σε ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την πρόσφατη επανεκλογή του αναφέρθηκε με χυδαίες και ομοφοβικές εκφράσεις στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την ομιλία του και παρουσία κόσμου αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή» προκαλώντας μάλιστα τα γέλια των παρισταμένων…

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με τον ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός».

Τότε κάποιος από τους παριστάμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!» με τον κόσμο να… γελάει με το χυδαίο «χιούμορ» του επανεκλεγέντα Περιφερειάρχη, που αν μη τι άλλο θύμισε κάτι από Αχιλλέα Μπέο…

Δείτε το ντροπιαστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία Τέμπη: Οι συγγενείς κρατούν «ζωντανή» την υπόθεση για απόδοση δικαιοσύνης και αποκάλυψη της αλήθειας

Πορτοσάλτε: Μήνυση και αγωγή στον Πάνο Βλάχο – «Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει» (video)

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: «Δοκιμασία οξέως» για την κυβέρνηση και τους ψηφοφόρους της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:19