search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:36
MENU CLOSE

Ανεκδιήγητη δήλωση Παπαδημητρίου για Μακρόνησο: «Έβαζαν τους εξόριστους σε σάκο μαζί με γάτες και τα κακόμοιρα τα ζώα πανικοβάλλονταν» (Video)

13.02.2024 16:10
babis-papadimitriou-new2

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου ο οποίος στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τους Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε απέναντι στον στίχο του Πάνου Βλάχου «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», ξεπέρασε κάθε όριο.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα», επέμενε ότι ο στίχος του Πάνου Βλάχου ήταν εντολή για δολοφονία λέγοντας ότι δίνει μήνυμα «πάρε το όπλο, καθάρισε να τον βάλουμε στον σάκο».

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην «ανάλυσή» του υποστήριξε ότι ο στίχος και η παραπομπή σε σάκο σημαίνει δύο πράγματα. Το πρώτο, είναι ότι το βάλτον στο σάκο παραπέμπει στη μαφία.

«Και το δεύτερο», συνέχισε ο δημοσιογράφος, «που δεν ξέρει ο μικρός ανόητος ηθοποιούλης είναι ότι στη Μακρόνησο κάποιοι βάζαν σε σάκο τους εξόριστους και τους πέταγαν στη θάλασσα. Και ο μύθος λέει ότι  έβαζαν στο σάκο μέσα και γάτες και τα καημένα τα ζώα πανικοβάλλονταν».

Σε αυτή την απίστευτη δήλωση απάντησε μόνο ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδημητρίου με τους Άρη Πορτοσάλτε, Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου απλά… να σιωπούν.

«Σκίζαν τις σάρκες δεν ήταν τα καημένα τα ζώα» απάντησε στον πρώην βουλευτή της ΝΔ με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να κάνει ότι δεν άκουσε και να συνεχίζει το σχόλιό του κατά του Πάνου Βλάχου.

Το σχετικό απόσπασμα από το λεπτό 04:47 στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Άδωνις για κόντρα Μπέου – Κασσελάκη: «Λάθος και καταδικαστέες δηλώσεις» (video)

Ανάμεσα σε… μητροπολίτες ο Ζαμπάρας – Το… «δράμα» ενός νέου βουλευτή!

Ξεκίνησε «γκάλοπ» στο ΠΑΣΟΚ για την ευρωλίστα – Το ερωτηματολόγιο για Σπυρόπουλο (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 19:30