search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:01
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη και αυτούς που εύχονται καρκίνο και “ψόφα”» (Video)

13.02.2024 09:47
portosalte-vlachos-new

Στο θέμα του Πάνου Βλάχου επανήλθε ο Άρης Πορτοσάλτε, το πρωί της Τρίτης, έπειτα από τη γνωστοποίηση της πρόθεσής του να κινηθεί νομικά εναντίον του καλλιτέχνη, με αφορμή τους στίχους «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα», ο δημοσιογράφος και σχολιαστής του ΣΚΑΪ, επέμεινε στην άποψη ότι οι στίχοι αυτοί αποτελούν «παρότρυνση σε φόνο» και καθώς δεν μπορεί να «αντιμετωπίσει όπλα», κρίνει ότι η δικαιοσύνη είναι ο μόνος δρόμος, ώστε να βρει το δίκιο του.

Δήλωσε δε, διατεθειμένος να συνομιλήσει με όλους όσοι επιθυμούν το «κακό» του, ακόμα και εκείνους που του εύχονται «καρκίνο» και να προσπαθήσει να καταλάβει «ό,τι κουβαλούν στο μυαλό τους».

«Ότι ήταν να πω, το είπα χθες. Το μόνο που θα μπορούσα να προσθέσω σήμερα είναι το εξής, μεροκαματάκι για να τσιμπήσουμε λίγο από τον λαϊκισμό, λίγο από το λούμπεν… Υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα που ψωνίζουν από το λούμπεν… Αυτό που εξετάζουμε είναι η παρακίνηση στο φόνο, η παρότρυνση στο φόνο. Δηλαδή, πάρε το πιστόλι, καθάρισε, για να τον βάλουμε μέσα στο σάκο. Αυτό εξετάζουμε, το υπόλοιπο είναι για να βγαίνουν μερικά μεροκάματα. Αλλά η ουσία είναι αυτή, η παρότρυνση σε φόνο», είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, που θα είναι η εξέδρα που σηκώνει τα πανό, ο ηθοποιούλης που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου, θέλουν τους καρκίνους, θέλουν το “ψόφα”, τα γκαζάκια, τις επιθέσεις, την οικογένειά μου και να μιλήσω μαζί τους. Εγώ είμαι διατεθειμένος. Μπορώ να αντιμετωπίσω ό,τι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Θα πάω στη δικαιοσύνη να βρω το δίκιο μου. Να ακούσω τη δικαιοσύνη τι έχει να μου πει».

Διαβάστε επίσης:

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο… Dragons’ Den

Κανάκης για Πάνο Βλάχο: «Θέλουν να κάνουν σε αυτό το παιδί μήνυση και σιγά σιγά να γίνουν παλιό καλό Σοβιέτ»

Τηλεθέαση Σαββάτου: Διπλή πρωτιά Μάνεση και μάχη με ανατροπές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:01