search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:37
MENU CLOSE

Κακλαμάνης: «Πώς θα γίνουν τα απογευματινά χειρουργεία; Πρακτικά είναι αδύνατο» (video)

13.02.2024 12:58
kaklamanis_attica

Την άποψη ότι πρακτικά είναι αδύναντον να γίνουν τα απογευματινά χειρουργεία, εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Εγώ δεν είμαι αντίθετος για την άσκηση ιδιωτικού έργου από τους γιατρούς του ΕΣΥ το απόγευμα. Βασική όμως προϋπόθεση είναι ότι προηγουμένως θα έχουν στελεχωθεί τα δημόσια νοσοκομεία» είπε αρχικά, μιλώντας στο Attica ο πρώην Υπουργός Υγείας.

«Εγώ τον Φεβρουάριο του 2020, όταν πρωτοξεκίνησε η ιστορία του covid, βγήκα δημόσια και είπα “ενισχύστε, στελεχώστε, βοηθήστε το ΕΣΥ” και τότε τα κυβερνητικά παπαγαλάκια μου έκαναν επίθεση, βεβαίως το αποτέλεσμα με δικαίωσε, γιατί το ΕΣΥ κράτησε το καράβι και όχι ο ιδιωτικός τομέας» σχολίασε στη συνέχεια, ο βουλευτής της Ά Αθηνών.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε μαρτυρία αναισθησιολόγου από τη Ρόδο, η οποία όπως είπε κατήγγειλε πως «αντί για εννέα αναισθησιολόγοι είναι τέσσερις, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα από τις 6 χειρουργικές αίθουσες να λειτουργούν οι δύο και ενίοτε οι τρεις».

«Πώς θα γίνουν τα απογευματινά χειρουργεία;» διερωτήθηκε. «Πρακτικά είναι αδύνατο. Με την προϋπόθεση βέβεια ότι δεν θα αλλάξει τίποτα από το πρωινό πρόγραμμα όπως έχει δεσμευτεί ο κύριος Γεωργιάδης. Εγώ πιστεύω στη δέσμευσή του, αλλά πρακτικά δεν βλέπω πώς μπορεί να γίνει, το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο» κατέληξε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης σε επιτροπή μπλόκων: Σας ακούμε αλλά τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι περιορισμένα

«Κόσμος»: Ο νέος πολιτικός φορέας του Πέτρου Κόκκαλη

Τραγωδία Τέμπη: Ο Φλωρίδης επικρίνει τους συγγενείς, αντί να διερευνήσει τις καταγγελίες τους για τη δικαιοσύνη – Τον Ιούνιο ξεκινά η δίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:37