search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:26
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Με διψήφιο ποσοστό, ξανά, η «Γη της ελιάς» στην κορυφή

13.02.2024 19:15
h_gh_ths_elias

Για μια ακόμη- έβδομη- φορά, από την επιστροφή των τηλεοπτικών προγραμμάτων μετά τις γιορτές, η σειρά «Η γη της ελιάς» κατάφερε να συγκεντρώσει στη συχνότητα του Mega πλήθος τηλεθεατών που υπερβαίνει το εκατομμύριο, σύμφωνα με τα στοιχεία μέτρησης τηλεθέασης της Nielsen για τα προγράμματα της Δευτέρας.

Έχει τη σημασία της η χθεσινή απόδοση, παρότι η σειρά έχει καταφέρει και καλύτερες στο δεύτερο μισό της σεζόν, γιατί παρόλο που ο κατακερματισμός των τηλεθεατών στα κανάλια και τις εκπομπές φέτος είναι πιο έντονος από κάθε άλλη σεζόν του προηγούμενου διαστήματος με αποτέλεσμα να αποτελεί σχεδόν είδηση όταν ένα- καθημερινό- σίριαλ, στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, εμφανίζει διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης.

Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα», ενώ ο «Σασμός» που είχαμε συνηθίσει ως δεύτερο σε δημοφιλία τηλεοπτικό πρόγραμμα, υποχώρησε στην πέμπτη βαθμίδα του ημερήσιου Top 10.

Τρίτη επιλογή της ημέρας ήταν η σειρά εποχής «Η μάγισσα», η οποία δείχνει στις μέρες μετάδοσης επεισοδίων της να κερδίζει έδαφος στις προτιμήσεις των τηλεθεατών και στη σκληρή μάχη στο «φιλέτο« της τηλεθέασης.

Ανεβασμένο παρουσιάστηκε το «Survivor» και χάρη στους 734.000 που το επέλεξαν βρέθηκε στο «καρέ» των δημοφιλέστερων προγραμμάτων της Δευτέρας.

Ο έντονος ανταγωνισμός έφερε στην έκτη θέση το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και με εξαίρεση τον «Παράδεισο των κυριών», οι άλλες θέσεις στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο κατελήφθησαν από τις προτάσεις του Mega στην μεταπογευματινή και βραδινή ζώνη τηλεθέασης. Κατάφερε να συγκεντρώσει κλιμακωτά με τις εκπομπές του το Mega από τις 18.30 κι έπειτα, σημαντικό αριθμό τηλεθεατών.

Διαβάστε επίσης:

Το ζενιθ και το ναδίρ της τηλεθέασης τη Δευτέρα (12/2)

Αντώνης Κανάκης: Έχασε την αγωγή σε βάρος του ΣΚΑΪ

BBC: Ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ για τις υποκλοπές, τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 12:22