search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:48
MENU CLOSE

Σταμάτης Γονίδης: «Πιστεύω ότι υπάρχουν αόρατες δυνάμεις» – Τι αποκάλυψε για την Σοφία Βόσσου

14.02.2024 21:52
GONIDHS
Screenshot Mega

«Ήθελα να γίνω κάπως γνωστός αλλά έγινα πολύ, δεν το είχα ονειρευτεί αυτό» εξομολογήθηκε σε νέα του συνέντευξη ο Σταμάτης Γονίδης αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι αποφεύγει τις συνεντεύξεις γιατί δεν τα πάει καλά με το lifestyle. Τι είπε για τα θρησκευτικά του πιστεύω και τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Σοφία Βόσσου.

«Δεν κάνω επιλεγμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις, αποφεύγω τις συνεντεύξεις γιατί δεν το ‘χω, δεν τα πάω καλά με το lifestyle. Η δεκαετία του ’90 ήταν τελείως διαφορετική, ο κόσμος διασκέδαζε πολύ στα μπουζούκια και τα ραδιόφωνα ήταν διαφορετικά, όχι όπως τώρα που παίζουν τραγούδια με άλλο στυλ. Ακολουθεί ο ένας πίσω απ’ τον άλλον, και αυτό παρασύρει κι εμάς τους λαϊκούς για να μπορέσουμε να υπάρχουμε».

«Αν δεν ήθελε ο Θεός, δεν θα κάναμε τίποτα»

Όσο για την καριέρα του στο τραγούδι, ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε: «Στο σπίτι μου δεν υπάρχει χώρος για περισσοτέρους πλατινένιους και χρυσούς δίσκους. Το κομμάτι που είπα “τα κατάφερα” ήταν όταν έγραψα τον “Φωτογράφο”, έφτιαξα σχολή έτσι. Ήθελα να γίνω κάπως γνωστός αλλά έγινα πολύ, δεν το είχα ονειρευτεί αυτό. Πιστεύω ότι υπάρχουν αόρατες δυνάμεις και ο Ιησούς Χρηστός. Αν δεν ήθελε ο Θεός, δεν θα κάναμε τίποτα».

Η αναφορά του Σταμάτη Γονίδη στην κόρη του Στεφανία Στη συνέχεια ο τραγουδιστής μίλησε για την κόρη του Στεφανία, που επίσης ασχολείται με το τραγούδι: «Η κόρη μου, η Στεφανία, τραγουδάει καλύτερα τραγούδια που έχει ακούσει από τους άλλους, τα καινούργια τα “ψάχνει”. Όσο τρυφερός είμαι μαζί της, άλλο τόσο αυστηρός είμαι στο θέμα του τραγουδιού. Το ότι είμαι παππούς είναι κάτι απίστευτο που ζω, είναι κάτι που δεν το είχα φανταστεί».

«Με τη Βόσσου πρώτα παίζαμε τάβλι»

Ακόμη επιβεβαίωσε τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για παλαιότερη σχέση μεταξύ τους: «Με τη Σοφία Βόσσου κάναμε παρέα γύρω στον έναν μήνα, σαν φίλοι πρώτα, παίζαμε τάβλι. Έτσι είναι…». Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ερωτεύτηκα στις Σέρρες, ήταν σχεδόν απαγορευτικό»

Κατερίνα Ζαρίφη: Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με… σουβλάκια (Video)

Τζαφάρ Τζάκσον: «Είναι το πνεύμα του Μάικλ που βγαίνει με έναν μαγικό τρόπο» – Εκπληκτική η ομοιότητα του με τον θείο του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:45