search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:00
MENU CLOSE

Λάρισα: Βαρυποινίτης απέδρασε από το νοσοκομείο αλλά συνελήφθη

16.02.2024 08:40
peripoliko new

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δραπέτευσε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου νοσηλευόταν σε ειδικό δωμάτιο ένας βαρυποινίτης κρατούμενος, αλλά χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών συνελήφθη άμεσα.

Ο 43χρονος που κρατείται στις φυλακές Δομοκού εκτίοντας ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία, είχε μεταχθεί στη Λάρισα για να παραστεί στην δίκη του, αλλά την ώρα που βρισκόταν στα δικαστήρια είχε ζητήσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με την πρόφαση ότι ένιωθε αδιαθεσία.

Όμως, στις 06:30’ το πρωί της Πέμπτης κατάφερε να αποδράσει -άγνωστο πώς- και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Μέσα σε λίγη ώρα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν στην περιοχή της Νεάπολης τον δραπέτη και του πέρασαν ξανά χειροπέδες, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε μια ακόμη δικογραφία για απόδραση κρατουμένου, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Διαβάστε επίσης

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Αστυνομία: Προσοχή στα deepfake βίντεο – Οδηγίες για να μην πέσετε θύμα απάτης

Γάμος ομόφυλων: «Η πόλις εάλω» λέει ο Βαλλιανάτος για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 01:58