search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:39
MENU CLOSE

«Σκοτωμός» Βλάχου – Χατζή, αποχώρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «Άσε μας μωρέ, φύγε – Τι είναι εδώ, κωλοχανείο είναι;» (video)

16.02.2024 11:19
vlaxos_xatzis

Σκηνές απείρου κάλλους είχαμε χθες, στο πλατό της εκπομπής One Talk την οποία και παρουσιάζει ο Τάκης Χατζής στο One Channel.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάνος Βλάχος, θέλησε να διευρύνει την συζήτηση για το κράτος δικαίου, μιλώντας για το σκάνδαλο των υποκλοπών, την ελευθερία του τύπου στη χώρα μας αλλά και τα Τέμπη με αποτέλεσμα να αντιδράσει η Ελίζα Βόζενμπεργκ από την Νέα Δημοκρατία.

Ακολούθησε ένταση με τους καλεσμένους να μιλούν ο ένας πάνω στον άλλο, γεγονός που εξόργισε τον παρουσιαστή. «Συγγνώμη, έχετε την εντύπωση ότι σας ακούει κανένας τώρα; Εγώ σας αφήνω γιατί είναι για γέλια όλο αυτό, τι είναι αυτό το πράγμα;» είπε ο Τάκης Χατζής και η ένταση κορυφώθηκε…

Π.Β.: Όχι, δεν είναι για γέλια κύριε Χατζή! Καθόλου για γέλια! Δεν είναι για γέλια.

T.X.: Κύριε μου, άμα μιλάτε όλοι μαζί είναι για γέλια. Κατάλαβε τι λέω!

Π.Β.: Αφού δεν μας αφήνετε να μιλήσουμε.

T.X.: Εγώ δεν σε αφήνω να μιλήσεις; Δεν σας αφήνουμε να μιλήσετε; Έχουμε… δικτατορία του Τύπου εδώ.

Π.Β.: Έχουμε άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, βεβαίως.

T.X.: Ποια άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Είναι ντροπή να το λέτε σε μένα αυτό.

Τότε ήταν που παρενέβησαν σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι, όπως και η εκπρόσωπος της ΝΔ, με τον Τάκη Χατζή να προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη στο πλατό χτυπώντας με δύναμη το χέρι στο τραπέζι και φωνάζοντας «Ώπα, κυρία Βόζενμπεργκ! Ώπα! Ώπα! Σας παρακαλώ, κυρία μου».

Π.Β.: Εντάξει, κύριε Χατζή. Τι κοπανάτε; Δεν κατάλαβα; Τι κοπανιόμαστε; Που είμαστε στο σχολείο; Στο σχολείο είστε και μας κοπανάτε;

T.X.: Με προσβάλατε κύριε! Με προσβάλατε!

Π.Β.: Εγώ δεν κάθομαι σε αυτή την εκπομπή.

T.X.: Να φύγετε, κύριε! Να φύγετε!

Π.Β.: Μας κοπανάτε και το χέρι από πάνω.

T.X.: Όχι, κύριε. Το κοπανάω γιατί δεν μπορείτε να κάνετε συζήτηση.

«Ντροπή» είπε ο Πάνος Βλάχος, έχοντας σηκωθεί από την θέση του για να αποχωρήσει από το πλατό, με τον Τάκη Χατζή να απαντά «Κάνε μας τη χάρη λοιπόν! Άσε μας μωρέ, φύγε! Κυρία Βόζενμπεργκ, συγγνώμη δηλαδή αλλά αυτό που κάνετε ήταν απαράδεκτο. Φωνάζετε, κάνετε, ράνετε. Μα θύμωσε τώρα και ο κύριος… Τι είναι εδώ δηλαδή; Κωλοχανείο είναι; Πάμε να κάνουμε μια εκπομπή και σας λέω “μη μιλάτε όλοι μαζί γιατί είναι αστείο αυτό που γίνεται και δεν σας ακούει κανένας”. Τι δεν καταλαβαίνετε; Τον κ. Βλάχο τον έχω φέρει 17 φορές εδώ και γύρισε και μου είπε για ελευθερία του Τύπου, ντροπή».

Διαβάστε επίσης:

Παρών και ο Νίκος Παπανδρέου στην εκδήλωση της ευρωβουλής για τα Τέμπη

Σακελλαροπούλου, Ντόρα, Σκέρτσος και Πατέλης γιόρτασαν σε wine bar την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών (Photos)

Όταν ο Κασσελάκης γνώρισε τη Δαμανάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:39