search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:06
MENU CLOSE

J2US: Κάνει πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στον ALPHA

17.02.2024 16:39
premiera_j2uς

Το πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show επιστρέφει, απόψε στις 8 το βράδυ, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και πολύ μουσική, το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη και την παρέα του έρχεται να βάλει φωτιά στα βράδια του Σαββάτου, με ξεχωριστές ερμηνείες από ανατρεπτικά ζευγάρια τραγουδιστών και celebrities, που έρχονται αποφασισμένα να κλέψουν την παράσταση!

Οι κριτές: Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή παίρνουν θέση για να σχολιάσουν τα acts και να «τρεντάρουν» με τις ατάκες τους.

Στη σκηνή του J2US θα αποκαλυφθούν τα νέα συναρπαστικά ζευγάρια, που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να αγγίξουν με τις ερμηνείες τους τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού και των κριτών, με στόχο να φτάσουν στον μεγάλο τελικό!

Στην πρεμιέρα της 6ης σεζόν, ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί αγαπημένους συνοδοιπόρους του αξέχαστου Βασίλη Καρρά στη μουσική του διαδρομή, σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή που έφυγε από τη ζωή από καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Η θρυλική σκηνή με το γερμανοπολύγωνο ξαναγυρίστηκε μετά από 15 χρόνια (Video)

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

Λάκης Λαζόπουλος: Το τραγούδι του Πάνου Βλάχου δεν προτρέπει σε φόνο – Ο Λιάγκας είναι εκλεκτός της κατινοδημοσιογραφίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 10:06