search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:56
MENU CLOSE

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Αναστέλλονται οι πτήσεις για έξι ημέρες λόγω εργασιών

18.02.2024 23:39
aerodromio

Δεν θα εκτελούνται πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» , από αύριο Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 10 :30 το πρωί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Απριλίου, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης σε ένα τμήμα περίπου 700 -800 μέτρων του κυρίως διαδρόμου.

Οι εργασίες όπως ανέφερε ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας, θα γίνουν στο μεσαίο κομμάτι του διαδρόμου, επισημαίνοντας ότι με αυτή την ασφαλτόστρωση και όσες έχουν προηγηθεί στο αεροδρόμιο τα προηγούμενα χρόνια, ουσιαστικά θα υπάρχει ένας καινούριος ασφαλτοτάπητας στο μισό τουλάχιστον τμήμα του διαδρόμου.

Ο ίδιος ανέφερε ότι προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες, από τις αεροπορικές εταιρείες έχουν αυξηθεί τα δρομολόγια από και προς τα αεροδρόμια Χανίων και Σητείας, ενώ σημείωσε ότι η επιλογή αυτού του διαστήματος για τις εργασίες δεν ήταν τυχαία, αφού πρόκειται για την εβδομάδα με τη μικρότερη επιβατική κίνηση όλου του χρόνου.

Διαβάστε επίσης:

Κορινθία: Τα παιδιά είναι στη γιαγιά τους, υποστηρίζει ο πατέρας των «παλαιοχριστιανών»

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: 1.356 πανεπιστημιακοί λένε «όχι» και δηλώνουν πως θα προσφύγουν κατά της ίδρυσης τους

Προκλητικός ο Πατρών Χρυσόστομος απαντά σε Μητσοτάκη: Είμαστε και παπάδες και ζευγάδες, κατάντια ο γάμος των ομόφυλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04