search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:56
MENU CLOSE

Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω υποστεί bullying από ανθρώπους που δεν συμφωνούν με τις ιδέες μου»

18.02.2024 13:43
zouganelis-new

Το θέμα της κοινωνικής απάθειας μελέτησε η εκπομπή Όλα για τη ζωή μας με καλεσμένο τον Γιάννη Ζουγανέλη.

«Από το 1985 δέχομαι προτάσεις από πολιτικά κόμματα. Δεν έχω δεχτεί γιατί πιστεύω ότι ο ρόλος του πολίτη είναι πιο σημαντικός από του πολιτικού για να ελέγχει και τον πολιτικό.

Μετέχω και αντιδρώ και από το πληκτρολόγιο και έχω έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς. Έχω υποστεί εκφοβισμούς από ανθρώπους που δεν συμφωνούν με την ιδέα μου. Με στεναχωρεί, είναι χειρότερο από τον φόβο. Δεν μπορώ τους απαθείς ανθρώπους, ο απαθής είναι άνθρωπος της μάζας. Πλέον απομυθοποιούμε την συντροφικότητα, τις έννοιες πατέρα – μητέρας, νιώθουμε ότι δεν έχουμε υποχρέωση να εξελίξουμε αυτά που μας έχουν παραδοθεί. Έχουμε γίνει μάζα», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του.

«Δεν ακούει κανείς πια. Κανείς δεν με παίρνει τηλέφωνο να μου πει την γνώμη του. Η κοινωνία πολλές φορές είναι χειρότερη από αυτό που παρουσιάζει η τηλεόραση. Απαντάω στα μηνύματα, απαντάω στην αγάπη του άλλου και στην ευγένεια προς το πρόσωπό μου. Σε κάποια μηνύματα δεν απαντάω, στα αρνητικά ούτε όμως και τα σβήνω. Υπάρχουν πολλά προσβλητικά μηνύματα», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Θα παρέμβω και έχω παρέμβει σε περιστατικά βίας που έχουν γίνει μπροστά μου. Δεν γίνεται να μην αντιδράσουμε σε ό,τι γίνεται στην κοινωνία. Οι άνθρωποι πολλές φορές συνηθίζουν σε μία μιζέρια».

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: Λύθηκε η παρεξήγηση με τον Ουγγαρέζο – «Με θρήνησε, με πένθησε και με ακολούθησε» (Video)

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Αναρωτιέμαι αν δύο άνδρες ή δύο γυναίκες μπορούν να “παίξουν” το φύλο του άλλου γονέα»

Καίτη Γαρμπή: «Η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν ψυχική διαταραχή, αυτό τέλειωσε χτες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58