search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 01:03
MENU CLOSE

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για ερωτηματολόγιο: Στο Συνέδριο θα συζητηθούν μόνο τα κείμενα που έχει εγκρίνει η Επιτροπή Θέσεων

18.02.2024 11:48
siriza-new

Μετά την έντονη και ηχηρή αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη για το ερωτηματολόγιο η οποία φαίνεται πως, απηχεί ευρύτερες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούν να καθησυχάσουν και να υποβαθμίσουν το θέμα.

Αναφέρουν, ειδικότερα, ότι το ερωτηματολόγιο «δεν είναι κάτι που θα συζητηθεί στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.  Είναι ένα ερωτηματολόγιο, το δεύτερο που έχει υποβληθεί στα μέλη.  Στο Συνέδριο θα συζητηθούν μόνο τα κείμενα που έχει εγκρίνει η επιτροπή Θέσεων».

Χτες το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσουν σε ερωτηματολόγιο, διαμηνύοντας μεταξύ άλλων πως «θα αλλάξουν πολλά στον νέο ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινάει με το Συνέδριό μας, την επόμενη εβδομάδα».

Μεταξύ των ερωτημάτων που περιλαμβάνονται στο ερωτηματολόγιο είναι αν τα μέλη θέλουν να αλλάξει το όνομα και το λογότυπο και αν θέλουν να προσδιορίζεται ως Αριστερά ή Κεντροαριστερά.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη Γεροβασίλη, «αδειάζει» Κασσελάκη και ο Σπίρτζης

Γεωργιάδης: «Πλήρως προσβάσιμη σε δύο μήνες η Ενιαία Λίστα Xειρουργείου»

Μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες: «Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο όσα πετύχαμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 01:03