search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:50
MENU CLOSE

Δεν λειτουργούν τα δικαστήρια της Αθήνας την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 – Καθολική αποχή τη μέρα ψήφισης του Ποινικού Κώδικα

20.02.2024 21:41
DIKASTIRIO

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε καθολική αποχή των δικηγόρων την ημέρα της ψήφισης στη Βουλή του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, δηλαδή μεθαύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024.

Ακόμη, αποφάσισαν 3ωρη αποχή από τα καθήκοντά τους κατά τις ώρες 12 μ. έως και 3μ.μ. στις 28-2-2024, ημέρα μνήμης για τα θύματα του δυστυχήματος των Τεμπών, με παράλληλες δράσεις για το ζήτημα αυτό την ίδια ημέρα, όπως είναι κατάθεση υπομνήματος των Δικηγορικών Συλλόγων στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή στη Λάρισα ως νομιμοποιηθέντων διαδίκων στην διενεργούμενη προανάκριση, συνέντευξη Τύπου και κατάθεση στεφάνου στον τόπο του δυστυχήματος, κ.λπ.

Τέλος, για την ερχόμενη Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για τα οικονομικά αιτήματα του κλάδου.

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα με τους αγρότες: «Στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματά τους»

Ζακ Κωστόπουλος: Συγγενής κατηγορούμενου έφτυσε τη δημοσιογράφο και μάρτυρα Μαρία Λούκα

Σύνταγμα: Κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για διαδηλωτή που λιποθύμησε στο αγροτικό συλλαλητήριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:46