search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 05:21
MENU CLOSE

Ρώμας για Πάνο Βλάχο: «Δεν γίνεται και καμιά επανάσταση με το να λες να βάλεις στο σακί τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε» (Video)

21.02.2024 10:41
romas-vlachos-new

Στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι στίχοι «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» σε τραγούδι του Πάνου Βλάχου αναφέρθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Σε δηλώσεις του στις κάμερες των ψυχαγωγικών καναλιών, ο ηθοποιός επισήμανε ότι δεν πιστεύει στη λογοκρισία, ενώ αναφερόμενος στον Πάνο Βλάχο τόνισε ότι κατά την άποψή του αποτελεί και αυτός ένα μέρος του συστήματος, παρά το γεγονός ότι μπορεί να νιώθει ότι ναντιπροσωπεύει το αντισυστημικό στοιχείο.

«Δεν πιστεύω στη λογοκρισία! Αισθάνεται και αυτός πιθανώς ότι μπορεί να αντιπροσωπεύει και λίγο το αντισυστημικό στοιχείο. Στην πραγματικότητα και αυτός είναι ένα μέρος του συστήματος, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αλλά δεν γίνεται και καμιά επανάσταση με το να λες να βάλεις στο σακί τον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Αποστολάκης για γάμο ομοφύλων: «Το παιδί πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα»

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν ο Κασσελάκης μού κάνει πρόταση, θα κατέβω στις εκλογές – Τον πιστεύω πολύ» (Videos)

Έξαλλη η Σαπουντζάκη: «Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ δηλαδή, δύο φορές ζω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15