search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:25
MENU CLOSE

Κώστας Αποστολάκης για γάμο ομοφύλων: «Το παιδί πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα»

21.02.2024 10:09
kostas-apostolakis-new

Τη θέση του για το νομοσχέδιο που υπερψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή αναφορικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εξέφρασε ο Κώστας Αποστολάκης, επισημαίνοντας ότι ασπάζεται «αυτό που λέει το Ευαγγέλιο».

«Η γνώμη μου είναι αυτό που λέει το Ευαγγέλιο. Κι αυτός είναι ο δικός μου νόμος και της καρδιάς μου και του νου μου. Το παιδί πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα OnTime Σαββατοκύριακο, ενώ ερωτηθείς σχετικά με την καθολική αγάπη που δίδαξε ο Χριστός, ο ηθοποιός επισημαίνει ότι δεν κρίνει ανθρώπους, αλλά πράξεις.

«Φυσικά έβαλε την αγάπη στον λόγο του. Μα δεν κρίνουμε τους ανθρώπους. Τις πράξεις κρίνουμε. Έναν άνθρωπο τον θέλουμε να σωθεί στην εκκλησία, μπορούμε όμως να κρίνουμε την πράξη του. Και μη χρησιμοποιούμε την αγάπη όπου να ‘ναι, ούτε να την καταχραζόμαστε, γιατί ο καθένας πρέπει να έχει και αγάπη προς όλους τους άλλους και προς το παιδί, το οποίο δεν θα ξέρει από πού γεννήθηκε. Έχει κι αυτό δικαιώματα» τόνισε.

Τέλος, ο Κώστας Αποστολάκης αναφέρθηκε στον χώρο της υποκριτικής τον οποίο υπηρετεί και ο οποίος χαρακτηρίζεται από «ψέμα, δηθενιά, πολλή χρυσόσκονη και πισώπλατα μαχαιρώματα», επισημαίνοντας ότι η πίστη του στον Θεό τον βοηθά να προσπερνά οτιδήποτε αρνητικό.

«Η προσευχή μου και η χάρις του Θεού με κάνουν να μην τα βλέπω. Επίσης, μέσα από αυτό θα εκπαιδευτώ. Αυτή είναι η αποστολή της ψυχής μου. Γιατί έχω είχα ζητήσει στην προσευχή μου να παρατήσω αυτή τη δουλειά αλλά δεν το επέτρεψε ο Κύριος. Ο Ιησούς Χριστός είναι ζωντανός και βρίσκεται ανάμεσά μας» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Απόστολος Γκλέτσος: «Αν ο Κασσελάκης μού κάνει πρόταση, θα κατέβω στις εκλογές – Τον πιστεύω πολύ» (Videos)

Έξαλλη η Σαπουντζάκη: «Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ δηλαδή, δύο φορές ζω»

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Είχα πολλές απώλειες, χρειάστηκε πολλές φορές να πάω παρακάτω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 19:25