search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:17
MENU CLOSE

Γιώργος Τσίπρας: «Ο Κασσελάκης δεν είναι ούτε προσωρινός, ούτε μεταβατικός αρχηγός» – «Καρφιά» για Τεμπονέρα

22.02.2024 12:03
giorgos-tsipras_2202_1460-820_new

Πλήρη στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Τσίπρας. Μιλώντας στον real fm ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο κ. Κασσελάκης δεν είναι ούτε προσωρινός, ούτε μεταβατικός πρόεδρος, απορρίπτοντας την ιδέα περί προθεσμίας μέχρι τις ευρωεκλογές και ανάλογα με το αποτέλεσμα της κάλπης να υπάρξουν εξελίξεις.

«Δεν υπάρχουν προθεσμίες, δεν είναι το θέμα μας να βρούμε έναν να του τα φορτώσουμε όλα, αλλά να δίνουμε τι κάνουμε λάθος και να προχωρήσουμε», είπε ο κ. Τσίπρας, κλείνοντας τη σχετική συζήτηση που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες.

Σημείωσε δε ότι μετά την παραγωγική συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας έχει λυθεί όποιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και δεν υπάρχει θέμα με τον κ. Κασσελάκη.

Ο κ. Τσίπρας άφησε όμως και αιχμές για τον Διονύση Τεμπονέρα, τον οποίο φωτογράφισε πάντως, αποφεύγοντας να τον κατονομάσει.

«Υπάρχει ένα μέλος της πολιτικής γραμματείας που δημοσιοποιεί πάντα τις ομιλίες του και παρουσιάσει τις αντιπαραθέσεις με τον κ. Κασσελάκη κάπως σαν μονομαχία στο Ελ Πάσο», είπε με δηκτικό τρόπο ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από Ινδία: Η Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει πια – Πρόσκληση για επενδύσεις σε Ινδούς επιχειρηματίες

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Καινούργιες πολιτικές για προσέλκυση νέων στη ναυτιλία»

Ανδρουλάκης: Πρωθυπουργός εικονικής πραγματικότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:17