search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:10
MENU CLOSE

Σακελλαρίδης για την παρέμβαση Τσίπρα: Ουσιαστικά ζητάει νέες εκλογές – Με θλίβουν όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

22.02.2024 19:12
sakelaridis 765- new

Στην ηχηρή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο παρά ένα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική με την Νέα Αριστερά.

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο κ. Σακελλαρίδης τόνισε: «Με θλίβουν όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσίαο Αλέξης Τσίπρας ζητά εκ νέου εκλογές και βλέπει το ίδιο πρόβλημα με όλους μας».


Ο κ. Σακελλαρίδης ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια «μαύρη τρύπα» που ρουφάει την αξιοπρέπεια του κόσμου της Αριστεράς.

Σχολιάζοντας την επιστροφή του στα πολιτικά δρώμενα, είπε πως είναι απολύτως συνειδητή η επιλογή για επιστροφή στο πολιτικό του σπίτι, όπως και η ένταξή του στη Νέα Αριστερά. «Μία κίνηση που την κάνω με περηφάνεια, μια κίνηση που την κάνω γιατί την πιστεύω βαθιά» υπογράμμισε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν νιώθει τον ΣΥΡΙΖΑ το πολιτικό του σπίτι είπε:«Δεν σημαίνει ότι ένα κόμμα είναι το πολιτικό σου σπίτι επειδή είναι brand name, έχει να κάνει με πολιτικές απόψεις και την αξιοπιστία των ανθρώπων που το αποτελούν».

Διαβάστε επίσης:

Στο πλευρό του Κασσελάκη ο Καρανίκας μετά την «βόμβα» Τσίπρα: Να μην τρέξουμε πίσω από τα υπαρξιακά προβλήματα στελεχών της ΠΓ

ΣΥΡΙΖΑ: Τα θετικά και αρνητικά μίας νέας προσφυγής στη βάση και τα τρία συν ένα πρόσωπα που μπορεί να στηρίξει ο Τσίπρας

Χαμός στα social media μετά το «μπουρλότο» Τσίπρα: «Ναι» σε νέες εσωκομματικές εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 16:10