search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Στο πλευρό του Κασσελάκη ο Καρανίκας μετά την «βόμβα» Τσίπρα: Να μην τρέξουμε πίσω από τα υπαρξιακά προβλήματα στελεχών της ΠΓ

22.02.2024 18:56
karanikas
Eurokinissi

Θέση στην εσωκομματική κρίση που ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και τη «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα με την προτροπή του στον Στέφανο Κασσελάκη να πάει σε νέες εσωκομματικές εκλογές, πήρε ο Νίκος Καρανίκας.

Με ανάρτησή του στο facebook, o κ. Καρανίκας τάσσεται κατά των νέων εσωκομματικών εκλογών και σαφώς υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, σημειώνοντας ότι η βάση δεν χρειάζεται να πάρει τόσο σύντομα μια απόφαση εκ νέου και στηλιτεύει τη στάση κάποιων στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας.

Αναλυτικά η ανάρτηση Καρανίκα:

«Οχι άλλη εσωστρέφεια.

Ο Τσιπρας μίλησε συμφωνώντας με τον σύντροφο Κασσελακη ότι αν τον αμφισβητεί κάποιο όργανο, μόνο η βάση αποφασίζει και οχι το οργανο καθώς ο πρόεδρος με πρωτοβουλία του Τσιπρα εκλέγεται από την βάση.

Αλλά όπως είπε και ο Τσιπρας, ο κόσμος είναι μέσα στα προβλήματα της καθημερινότητας και οχι στα δικά μας εσωκομματικά του δικού μας κόσμου θα πω εγώ.

Οπότε δεν βρίσκω κανέναν λόγο να τρέξουμε πίσω από τα υπαρξιακά προβλήματα καποιων στελεχών της ΠΓ (είναι οργανο που δεν εχει τετοια αρμοδιότητα) και να θέσουμε στην βάση του κόμματος να πάρει μια απόφαση εκ νέου και μάλιστα μετά από τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Τα μέλη του κόμματος αποφάσισαν και συντάχθηκαν με τον σύντροφο Στέφανος Κασσελάκης – Stefanos Kasselakis να είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και δεν θα κάνουμε το χατίρι στις προσωπικές αγωνίες των στελεχών.

Έχουμε σκοπό να κουράσουμε με τις παρεμβάσεις μας την ΝΔ ως κυβέρνηση και οχι τα μέλη του κόμματος».

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στα social media μετά το «μπουρλότο» Τσίπρα: «Ναι» σε νέες εσωκομματικές εκλογές

Αλέξης Τσίπρας: Αποφασισμένη από μέρες η σύγκρουση με Κασσελάκη – Το «πολεμικό» μήνυμα Καρτερού προς Κουμουνδούρου

Καραμέρος: Ο Τσίπρας στέλνει στιβαρό μήνυμα αλλαγής και αντεπίθεσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 19:49