search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:44
MENU CLOSE

Μπράβοι ξυλοκοπούν θαμώνες και αστυνομικό σε μπαρ – Τους «πρόδωσαν» οι κάμερες ασφαλείας

23.02.2024 21:31
MPRABOI
Screenshot Open

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι οκτώ συλληφθέντες που κατηγορούνται για ξυλοδαρμούς θαμώνων σε νυχτερινά μαγαζιά. Την ίδια ώρα σοκάρουν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι οποίες μαρτυρούν την δράση τους. Οι εικόνες καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα.

Τους «έπιασαν» οι κάμερες ασφαλείας

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN τον περασμένο Σεπτέμβριο μια παρέα θαμώνων δέχεται τα δολοφονικά χτυπήματα των μπράβων του καταστήματος σε ένα μπαρ στο Γκάζι. Μέσα στην παρέα υπήρχε και αστυνομικός. Ξαφνικά οι μπράβοι αρχίζουν να απειλούν με όπλο, να τους σημαδεύουν στο πρόσωπο και στα πόδια και μετά άρχισαν να τους γρονθοκοπούν. Ο λόγος γιατί είχαν τσακωθεί με τον σερβιτόρο του καταστήματος.

Το ψέμα των ιδιοκτηκτών στο μπαρ και οι… απειλές

Ο αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό ενώ οι υπόλοιποι φοβήθηκαν επειδή δέχτηκαν απειλές. Μάλιστα, οι αστυνομικοί δυσκολευτήκαν να πάρουν το υλικό από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού καθώς αρχικά οι ιθύνοντες έλεγαν ψέμματα ότι δεν υπάρχει καταγραφικό και ότι καταστράφηκε στις πλημμύρες.

Έκαναν επεισόδια και σε γήπεδα

Και οι 8 συλληφθέντες αποκαλύφτηκε ότι έχουν ιστορικό σε επεισόδια στους αθλητικούς χώρους, όπου έχουν καταγραφεί να επιτίθενται στους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να δικαιωθούν (Videos)

Κρήτη: Δικηγόρος έπεσε θύμα επίθεσης από γιατρό – Την έδειρε στην είσοδο του γραφείου της

Μακελειό στη Γλυφάδα: Κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση – «Δεν ξέρω τι προσωπικά είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 10:39