search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:39
MENU CLOSE

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι να δικαιωθούν (Videos)

23.02.2024 23:24
agrotes-new

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στα μπλόκα είναι οι αγρότες στα περισσότερα μπλόκα της χώρας. Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις σε Θεσσαλία, Χαλκιδική και Αίγιο. Οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να συνεχίζουν τις διαμαρτυρίες μέχρι να δικαιωθούν.

«Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται γιατί δυστυχώς δεν πήραμε απαντήσεις στα αιτήματα και τα προβλήματα, που έχουμε», επισημαίνουν οι Θεσσαλοί αγρότες.

Έκλεισαν την ΕΟ Θεσσαλονίκης Μουδανιών και στο τελωνείο των Ευζώνων στο Κιλκίς

Στη Χαλκιδική οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων από τις 18:30 έως και τις 20:30 στον κόμβο Πορταριάς στα Μουδανιά.

Επίσης, σε αποκλεισμούς προχώρησαν και σήμερα οι αγρότες και στο τελωνείο των Ευζώνων στο Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, στο τελωνείο Ευζώνων από τις 8 το βράδυ και μέχρι τις 9.15 οι αγρότες απέκλεισαν το ρεύμα εισόδου για τα φορτηγά.

Οι αγρότες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διεκδικώντας ενίσχυση για την ακαρπία της ελιάς και έχουν πλέον στραμμένο το βλέμμα τους στο συμβούλιο υπουργών γεωργίας και αλιείας και όπως λένε εάν δεν υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα γι’ αυτούς, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Όπως έχουν προειδοποιήσει οι αγρότες Παιονίας και Κιλκίς στο τελωνείο των Ευζώνων θα προχωρούν καθημερινά 19:00-22:00 σε αποκλεισμό του ρεύματος εισόδου για τα φορτηγά διεθνών μεταφορών, ενώ προγραμματίζουν και παναγροτικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα στις 12:00 με τη συμμετοχή αγροτών απ’ όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Μηχανοκίνητη πορεία στο Αίγιο

Παράλληλα, μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ από το σημείο του μπλόκου, στην παλαιά Εθνική, στο ύψος του Σελινούντα, μέχρι το κέντρο του Αιγίου, πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής (23/2) οι αγρότες της Αιγιάλειας, κάτι που είχαν κάνει και πριν από μερικές ημέρες

Τα μπλόκα θα παραμείνουν μέχρι και την Κυριακή, μέρα που έχουν προγραμματιστεί οι εκλογές στον Σύλλογο και από εκεί και πέρα θα κρίνει το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Διαβάστε επίσης:

Κυψέλη: Το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έγραψε η Σταυρούλα – «Φεύγω και το κρίμα στον λαιμό σου»

Μακελειό στη Γλυφάδα: Κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση – «Δεν ξέρω τι προσωπικά είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου»

Κρήτη: Δικηγόρος έπεσε θύμα επίθεσης από γιατρό – Την έδειρε στην είσοδο του γραφείου της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09