search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:15
MENU CLOSE

Κυψέλη: Το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έγραψε η Σταυρούλα – «Φεύγω και το κρίμα στον λαιμό σου»

23.02.2024 19:26
ekav-new

Στην αγνοούμενη Σταυρούλα Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Πόρο. Μετά από έρευνα έγινε η ταυτοποίηση, με αποτέλεσμα να δοθεί τέλος στην έρευνα για τον εντοπισμό της. Ένα σημείωμα που φέρεται να έγραψε η Σταυρούλα Γκουγκουλιά , σε άγνωστο χρόνο, ανακάλυψε η συγκάτοικός της μετά την εξαφάνιση.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο γραφολόγος που εξέτασε το ιδιόχειρο σημείωμα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο γραφικός χαρακτήρας είναι της Σταυρούλας.

Το σημείωμα που άφησε η Σταυρούλα

Στο ιδιόχειρο σημείωμα, η Σταυρούλα φέρεται να απευθύνεται σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ.

«Γιατί δεν με έβαλες στο Δημόσιο; Ένα μεγάλο γιατί. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας έβγαλα 17,7», φέρεται να γράφει το σημείωμα.

«Φεύγω χωρίς χρήματα. Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ. Με εγκατέλειψες. Ο αδελφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου. Δεν με ήθελες ποτέ. Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στο λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση. Σε ευχαριστώ».

ΥΓ: Πολλή βία λεκτική. Με μείωνες, μου έσπασε τη μύτη. Όλοι δυο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε, γέρασες, σε λυπάμαι». Η σορός της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη εντοπίστηκε στον Πόρο.

Δεν «βλέπουν» ανθρωποκτονία οι αρχές

Βάσει της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό, η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η 53χρονη γυναίκα φέρεται να είχε πέσει στη θάλασσα στον Φλοίσβο και, άγνωστο πώς, η σορός βρέθηκε στον Πόρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι Αρχές φαίνεται ότι δεν «βλέπουν» κανένα δείγμα ανθρωποκτονίας στην υπόθεση της Σταυρούλας. Το επικρατέστερο σενάριο, αυτή την ώρα, είναι ο θάνατός να είναι αποτέλεσμα κάποιου δυστυχήματος ή αυτοκτονίας.

Την ημέρα της εξαφάνισής της, μάρτυρας είχε δει τη γυναίκα να βουτά στη θάλασσα στον Φλοίσβο. Την επόμενη μέρα, το ίδιο άτομο, είχε δει τα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας στο ίδιο σημείο.

Η 53χρονη έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και κρίνεται πιθανό αυτά να της προκάλεσαν κάποια αδιαθεσία και να οδήγησαν στον θάνατό της στο νερό.

Το πτώμα της είχε εντοπιστεί από παραπλέον σκάφος, που κάλεσε τις Αρχές. Βρέθηκε μέρες μετά την εξαφάνιση της 53χρονης και πιστεύεται ότι, μετά τον θάνατό της, παρασύρθηκε μέχρι τον Πόρο.

Διαβάστε επίσης:

Κύκλωμα μαστροπείας: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της Λορέλας και των άλλων συλληφθέντων

Σάμος: Πώς η ΕΥΠ έφτασε στα ίχνη των φοιτητών που έφτιαχναν όπλα μέσω 3D εκτυπωτή – Η παραγγελία μέσω dark web

Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Δεν υπάρχει παλαιοχριστιανική οργάνωση, αυτοί οι κύριοι λένε ότι θέλουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 17:13