search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:13
MENU CLOSE

Μακελειό στη Γλυφάδα: Κατέθεσε η Δέσποινα Καρνέση – «Δεν ξέρω τι προσωπικά είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου»

23.02.2024 20:12
glyfada_new

Την πρώτη της κατάθεση μετά το μακελειό στη Γλυφάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ αυτών και του δράστη, έδωσε την Πέμπτη (22/2) η Δέσποινα Καρνέση.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η κ. Καρνέση περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών τα όσα συνέβησαν εκείνη την Δευτέρα που ο 76χρονος Αιγύπτιος εισέβαλε στα γραφεία της εταιρείας και σκότωσε τρεις ανθρώπους.

Ειδικότερα, από την κατάθεση της γυναίκας δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να ήταν άγνωστο στους αστυνομικούς ούτε όσον αφορά στα όσα έγιναν στα γραφεία της εταιρείας, ούτε όσον αφορά στις σχέσεις που είχε ο δράστης με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας.

«Δεν ξέρω τι προσωπικά είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου» φέρεται να είπε κάποια στιγμή η κυρία Καρνέση στους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του 76χρονου δράστη, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν νέα στοιχεία που να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Κυψέλη: Το ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να έγραψε η Σταυρούλα – «Φεύγω και το κρίμα στον λαιμό σου»

Κύκλωμα μαστροπείας: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία της Λορέλας και των άλλων συλληφθέντων

Πέτρος Τατσόπουλος: Νέο ματς με ιερέα που του έριξε ανάθεμα – «Αστεία μεσαιωνικά απολιθώματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:12