search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:19
MENU CLOSE

Κλείδωσε η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη – Τη στηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας 

23.02.2024 11:38
kasselakis_gerovasili

Ο κύβος ερρίφθη. Η Όλγα Γεροβασίλη θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στον Στέφανο Κασσελάκη, απαντώντας έτσι στην πρόκληση – πρόσκληση που απηύθυνε χθες από το συνέδριο ο πρόεδρος του κόμματος, μπροστά στην αμφισβήτηση που έχει δεχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτει το topontiki.gr, η νυν αντιπρόεδρος της Βουλής έχει τη στήριξη και του Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι ο πρώην πρωθυπουργός κάνει και ένα δεύτερο βήμα, ολοκληρώνοντας τη θεαματική παρέμβαση, που έκανε χθες αιφνιδιαστικά, μία ώρα πριν την έναρξη του συνεδρίου, ζητώντας να υπάρξει και πάλι προσφυγή στα μέλη του κόμματος για την εκλογή προέδρου.

Είναι πλέον αβέβαιο και μάλλον εξαιρετικά δύσκολο, εάν, υπό αυτές τις συνθήκες, υπάρξει και τρίτη υποψηφιότητα, όπως αυτή του Διονύση Τεμπονέρα, που συζητούνταν έντονα μέχρι πρότινος.

Διαβάστε επίσης:

Φάμελλος: Το Συνέδριο είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Ντόρα Μπακογιάννη για εξελίξεις σε ΣΥΡΙΖΑ: «Πάει για διάλυση – O Τσίπρας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα» (video)

Ζαχαριάδης: Η Γεροβασίλη θα μπορούσε να είναι υποψήφια απέναντι στον Κασσελάκη – Απολύτως θετική η παρέμβαση Τσίπρα (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:17