search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:28
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τα τέσσερα παιδιά της βάζοντας φωτιά στο στρώμα τους – Η τελευταία ανάρτηση και το σημειώμα αυτοκτονίας (photos/video)

23.02.2024 09:31
misuri_family_fire

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια μητέρα στο Μιζούρι σκοτώνοντας παράλληλα και τα τέσσερα παιδιά της, με τους πατέρες των οποίων βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια!

Η αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στην πόλη Φέργκιουσον με την 39χρονη μητέρα να βάζει φωτιά στο σπίτι που έμενε με τα τέσσερα παιδιά της, και όλοι τους να βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο.

«Η προκαταρκτική έρευνα αποκάλυψε ότι πρόκειται για δολοφονία/αυτοκτονία», δήλωσε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος.

«Πιστεύεται ότι η Bernadine έβαλε σκόπιμα φωτιά σε ένα στρώμα, καθώς αυτό ήταν το σημείο προέλευσης της πυρκαγιάς. Άφησε επίσης ένα σημείωμα που ανέφερε τις προθέσεις της να αφαιρέσει τη ζωή της και τις ζωές των παιδιών της», επισημαίνει η αστυνομία.

Νεκρές είναι η 39χρονη μητέρα Bernadine Pruessner, οι δύο δίδυμες κόρες Ivy Pruessner και Ellie Pruessner, 9 ετών, η Jackson Spader, 6 ετών και η Millie Spader, 2 ετών.

Στο σπίτι βρέθηκαν νεκρά και τα τρία σκυλιά της οικογένειας.

Από το περιβάλλον της μητέρας λέγεται ότι βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της και τον πατέρα των δίδυμων κοριτσιών της.

Η Pruessner και ο πρώην της, χώρισαν το 2017 και μοιράστηκαν την κοινή επιμέλεια της Ivy και της Ellie μέχρι πέρυσι, όταν ο πατέρας κατέθεσε αίτηση για να μπλοκάρει τα σχέδια της να μετακομίσει σε προάστιο.

Παρόλο που το νέο σπίτι θα ήταν πιο κοντά του, ο David Pruessner στη δικογραφία εξέφραζε την ανησυχία του για το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του θα ήταν πιο κοντά στη μητέρα της την οποία περιέγραφε ως «ψυχωτική».

Παρόμοια διαμάχη φέρεται να είχε η 39χρονη με τον πατέρα των δύο άλλων παιδιών με την οικογένειά της να τον κατηγορεί ότι ήταν σε συνεννόηση με τον πρώην σύζυγό της.

Λίγες ώρες πριν να βάλει φωτιά η Pruessner είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook στην οποία έγραφε «όλα μου τα παιδιά κοιμούνται ήρεμα στο κρεβάτια μου. Κουλουριασμένα μαζί. Γνωρίζω ότι αγαπιούνται τόσο πολύ που θα έκανα τα πάντα γι’ αυτά. Αυτή είναι η καλύτερή μου στιγμή».

Την Κυριακή, μάλιστα, είχε κάνει και άλλη ανάρτηση στην οποία έγραφε «εμείς απέναντι σε όλο τον κόσμο. Είμαι ευλογημένη που είμαι η μητέρα τους. Ζήστε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σας».

Οι πατέρες των τεσσάρων παιδιών σε κοινή τους ανακοίνωση ανέφεραν ότι «έχουμε επικεντρωθεί στο να τιμήσουμε τις ζωές των τεσσάρων θαυμάσιων παιδιών μας και σχεδιάζουμε να το κάνουμε μαζί».

Διαβάστε επίσης:

«Μπλόκο» σε 5,7 τόνους κοκαΐνης στο λιμάνι του Σαουθάμπτον – Ποσότητα ρεκόρ για τη Βρετανία, αξίας πάνω από μισό δισ. ευρώ (photos)

«Κόλαση» φωτιάς στη Βαλένθια: Τουλάχιστον 4 νεκροί από πυρκαγιά σε συγκρότημα κατοικιών – Σοκαριστικές εικόνες (videos)

Politico: Ο Μαρκ Ρούτε ο «εκλεκτός» του Μπάιντεν για γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ – Ποιο είναι το δόγμα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:28