search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:37
MENU CLOSE

Νορβηγία: Νεαρός μεταδίδει τον καιρό εν μέσω κακοκαιρίας και ξαφνικά δέχεται «φάπα» από…ψάρι (Video)

23.02.2024 22:41
norbhgos
Screenshot New York Post

Ένας νεαρός δέχτηκε μια αναπάντεχη «επίθεση» από ψάρι, – αγνώστου είδους – την ώρα που προσπαθούσε σχεδόν αγκομαχώντας να εκφωνήσει το «ρεπορτάζ» για τον καιρό εν μέσω κακοκαιρίας. Τουλάχιστον έτσι αποτυπώνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί τον…γέλωτα.

Ο μετεωρολόγος σύμφωνα με το New York Post βγήκε κυριολεκτικά μέσα στη θύελλα που σαρώνει τη χώρα να εκφωνήσει το δελτίο καιρού δίπλα στην…παραλία.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τραβήχτηκε τη στιγμή που η καταιγίδα Ingunn «σφυροκοπά» τη χώρα με ριπές ανέμου άνω των 180 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο Νορβηγός βρήκε… λοιπόν το θάρρος να βγει μαζί με έναν φίλο του (γνωστό Νορβηγό youtuber) και να βιντεοσκοπήσει την κατάσταση στην παραθαλάσσια πόλη αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν (μάλλον) αυτό που είχε στο μυαλό του. Την ώρα που μιλούσε, ένα ψάρι «πέταξε» στον αέρα, ρίχνοντας κάτω τον νεαρό, ενώ ένα τεράστιο κύμα παραλίγο να τον παρασύρει…την ώρα που ο ίδιος άρχισε να τσιρίζει και να γελάει ταυτόχρονα.

Το περιστατικό έληξε χωρίς…τραυματισμούς και τουλάχιστον όπως όλα δείχνουν ήταν στημένο με μπόλικη δόση χιούμορ.

Διαβάστε επίσης:

Αλαλούμ με την κατάρριψη ρωσικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους

ΗΠΑ: Κρυφάκουσε τηλεφώνημα της συζύγου του και έβγαλε 1,8 εκατ. δολάρια – Τον χώρισε, τον «κάρφωσε» και θα πληρώσει τα σπασμένα

Ιταλία: Ο έρως… κάγκελα δεν κοιτά – «Δωμάτια του έρωτα» στις φυλακές της Πάδοβας για να συναντιούνται οι κρατούμενοι με τα ταίρια τους;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:34