search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:09
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Η Γεροβασίλη είδε Ραγκούση, Φάμελλο για στήριξη κόντρα σε Κασσελάκη – «Κάνω στην άκρη» δήλωσε ο Τεμπονέρας

23.02.2024 14:50
gerovasili

Προς μία υποψηφιότητα, αυτή της Όλγας Γεροβασίλη δείχνουν οι διεργασίες, που συντελούνται στο ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθεια των αμφισβητιών του Στέφανου Κασσελάκη να κερδίσουν τη μάχη της αρχηγίας, που έχει ήδη ξεκινήσει.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής σχεδιάζει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της αύριο Σάββατο στο συνέδριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Γεροβασίλη είδε στο γραφείο της μεταξύ των άλλων τον Γιάννη Ραγκούση, τον Σωκράτη Φάμελλο, τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, πολλούς βουλευτές, αλλά και τον Διονύση Τεμπονέρα.

Λίγο αργότερα ο νεαρός εργατολόγος και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πρόθυμος από το βήμα της βήμα του συνεδρίου «να κάνει στη άκρη για το κοινό καλό».

Με την αποστροφή του αυτή και χωρίς να ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του ο κ. Τεμπονέρας έδειξε ότι εγκαταλείπει τη φιλοδοξία να διεκδικήσει την αρχηγία και πιθανότατα τάσσεται στο πλευρό της κυρίας Γεροβασίλη, εάν βέβαια δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή. Νωρίτερα ο ίδιος είχε ασκήσει εμμέσως πλην σαφώς σφοδρή κριτική για την πορεία του κόμματος υπό τον κ. Κασσελάκη.

Απομένει να φανεί πόσο ευρύ θα είναι το μέτωπο των στελεχών και κορυφαίων παραγόντων, που θα σταθεί δίπλα στην κυρία Γεροβασίλη και βεβαίως πόσο ανοιχτά και με τι ένταση θα παράσχει τη στήριξή του ο Αλέξης Τσίπρας στην κυρία Γεροβασίλη. Ότι θα είναι στο πλευρό της πάντως είναι δεδομένο.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Γεροβασίλη με Τεμπονέρα στη Βουλή – Αναζητείται μέτωπο ενάντια στον Κασσελάκη

Τέμπη: Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στην Επιτροπή Αναφορών της Ευρωβουλής η συζήτηση για το έγκλημα

Επίκαιρη επερώτηση ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48