search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:19
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντηση Γεροβασίλη με Τεμπονέρα στη Βουλή – Αναζητείται μέτωπο ενάντια στον Κασσελάκη

23.02.2024 13:45
gerovasili-temponeras

Κορυφώνονται οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η μάχη για την ηγεσία έχει ουσιαστικά ξεκινήσει, με την Όλγα Γεροβασίλη να θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, αν και η ίδια δεν επιβεβαιώνει ακόμα αυτή την πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Γεροβασίλη είχε συνάντηση νωρίς το μεσημέρι στο γραφείο της στη Βουλή με τον Διονύση Τεμπονέρα, χωρίς ακόμα να υπάρχει σαφής εικόνα για τις διαβουλεύσεις.

Καλά ενημερωμένες πηγές σχετικά με τις διεργασίες που συντελούνται πάντως στο παρασκήνιο αναφέρουν ότι αυτό, που αναζητούν οι αμφισβητίες του κ. Κασσελάκη είναι η συγκρότηση ενός ισχυρού μετώπου απέναντι στον νυν πρόεδρο και να μην υπάρξει πολυδιάσπαση αυτών των δυνάμεων, αλλά μία και μόνη εναλλακτική υποψηφιότητα.

Έτσι κι αλλιώς εκδηλώνεται έντονος σκεπτικισμός για τη δυνατότητα να νικηθεί ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος έχει νωπή λαϊκή εντολή και έκανε μία εντυπωσιακή ομιλία στην έναρξη του συνεδρίου την Πέμπτη, δείχνοντας ότι πολλές δυνάμεις παραμένουν πιστές σε αυτόν.

Το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα εμφανίζεται να στηρίζει την υποψηφιότητα της κυρίας Γεροβασίλη, αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιο με ποιο τρόπο και σε ποιο βαθμό θα εκφραστεί αυτή η στήριξη, καθώς υπάρχουν και μηνύματα προς τον πρώην πρωθυπουργό να μην εμπλακεί τόσο πολύ ανοιχτά στη μάχη της αρχηγίας.

Απομένει δε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι επίκειται συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Όλγα Γεροβασίλη σήμερα ή αύριο.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στην Επιτροπή Αναφορών της Ευρωβουλής η συζήτηση για το έγκλημα

Κασσελάκης: Αν ο νόμος το επιτάσσει θα πουλήσω τις εταιρείες μου, τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ

ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη σύσκεψη Κασσελάκη με συνεργάτες του – Ποια τα επόμενα βήματα του συνεδρίου και το ορόσημο της 10ης Μαρτίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48